Peter Ankersen

Ankersen før mødet med Vejle: Vi skal have en sejr på udebane

Efter landskampspausen gælder det søndag en tur til Vejle for første gang i Superligaen siden 2009. Og Peter Ankersen er samtidig tilbage på Vejle Stadion, hvor han huserede fra 2010-2012 med stor succes. Og han går efter mere af slagsen samme sted, bare i FCK-trøjen denne gang.

”Det bliver selvfølgelig lidt sjovt at besøge Vejle igen, men det er trods alt længe siden jeg spillede i klubben og der er løbet meget vand gennem åen siden dengang. Det er et rigtig fint sted at spille, men det eneste, det handler om for os er trods alt vores egen præstation. Den skal være bedre end den har været i de seneste udekampe i Superligaen,” lyder det fra landsholdsspilleren, der spillede hele venskabskampen for Danmark mod Østrig i tirsdags.

”Vi har været væk fra hinanden i halvanden uge, og nu har vi tre dage til at komme ind i rytmen igen og få den optimale opladning til kampen. Vi kan stadig tage meget med fra sejren i Bordeaux lige inden landskampspausen, men vi skal være der hver weekend også i Superligaen. Og det starter på søndag mod Vejle, hvor vi skal finde vores spil, holde tempoet højt - og så selvfølgelig have en sejr med hjem,” slutter Ankersen.

Kampen i Vejle spilles søndag k. 16.00 og sendes direkte på Canal 9.