Abonnement-salget er startet: Få plads i Parken fra 119 kr./md.

Du kan nu sikre dig plads i Parken og være med hele vejen i den kommende sæson og fremover. Parkens tribuneafsnit rummer alle forskellige F.C. Københavner, og kampoplevelser der passer til enhver.

>> Find dine muligheder for plads i Parken med abonnement her

Fordelene ved et abonnement
Med et abonnement har du en månedlig fremfor årlig betaling og slipper desuden for den årlige gentegning. Du har dermed fast adgang til Parken med de samme fordele som på sæsonkort (afhængig af produkt), så længe du ikke opsiger dit abonnement.

Lige nu kan du købe abonnement på Familietribunen for 119 kr./måned* for voksne. Læs mere om fordelene ved abonnement her

*Bindingsperioden er 6 måneder og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 714 kr.

FCK+ abonnement som alternativ til fast adgang 
I foråret 2023 præsenterede vi FCK+ abonnement, der indeholder en række fanfordele, f.eks.

  • 10% rabat på én billet til alle vores hjemmekampe i 3F Superliga og Pokalen (finalen undtaget)
  • 10% rabat i Fanshoppen
  • Adgang til eksklusivt videoindhold og streaming af udvalgte kampe og events

FCK+ abonnementet giver også forkøbsret til udvalgte kampe og er dermed et oplagt alternativ, hvis du vil være helt tæt på klubben, men ikke ønsker en fast adgang til alle kampe.

>> Find mere info om FCK+ her

Hvilken kampoplevelse passer dig? Tag F.C. Københavner-testen og find svaret!
Parkens tribuner rummer alle F.C. Københavnere og de mange forskellige oplevelser i Parken. Ved at svare på fem hurtige spørgsmål i denne test kan du få anbefalet et tribuneafsnit på baggrund af dine ønsker til oplevelsen.

Tag testen inden d. 30. juni og deltag i konkurrencen om et års gratis abonnement til vores hjemmekampe i Parken. Værdi: 1308-2286 kr. (afhængigt af tribune).