Spillerne går på banen

Åbent salg til Celtic-kampen starter i dag kl. 15:00

Når vi den 20. februar tager imod de skotske mestre fra Celtic FC i Europa League 1/16-finalen bliver det endnu en gang en magisk europæisk aften i Telia Parken. Interessen er stor og der er allerede nu over 30.000 udstedte og reserverede pladser til kampen, selvom salget hidtil har været forbeholdt kortholdere, abonnenter og tidligere billetkøbere. 

Åbent salg starter i dag
Kl. 15:00 i dag åbner vi for salget for alle interesserede. Da vi forventer et udsolgt stadion og oplever en stor efterspørgsel på billetter, anbefaler vi, at man ikke venter for længe med at sikre sin plads. Vi gør ligeledes opmærksom på, at der kan opstå kø via vores kø-system på billet.fck.dk grundet den store interesse. Sker dette, vil du blive informeret, når du besøger billet.fck.dk.

>>> Køb din billet til braget mod Celtic FC her 

Celtic-fans
Billetter til Celtics fanafsnit kan kun købes gennem Celtic, og vi henviser til klubbens hjemmeside for nærmere information.

På grund af UEFA-reglerne om fanadskillelse risikerer man at blive afvist, hvis man viser tilknytning til udeholdet på de øvrige tribuneafsnit.

Reglerne er nærmere beskrevet i Telia Parkens ordensreglement.