7,5 % baltisk eller 5,5% skandinavisk - Hvilket DNA har Zeca, Diks og Kalle Johnsson?

Artiklen indeholder sponsoreret indhold fra MyHeritage

F.C. København og klubbens kampagnepartner MyHeritage har indgået en aftale om at dykke ned i spillertruppens DNA for at blive klogere på deres oprindelse og familiehistorie. Nu kan vi afsløre resultaterne for nogle af de DNA-tests som er blevet lavet af MyHeritage.

Anfører Carlos Zeca, Kevin Diks og Karl-Johan Johnsson er de tre første spillere hvis resultater der er klar. De tre spillere bliver klogere på deres familiehistorie, men der venter også nogle interessante overraskelser fra ukendte familie-medlemmer samt vi bliver klogere på hvem af spillerne der har flest DNA-matches rundt omkring i hele verden.

Opdag din egen slægtshistorie og bestil dit DNA-sæt på myheritage.dk/DNA

Første episode kommer lørdag 14.maj
Allerede i morgen, lørdag, bliver det muligt at se den første episode med de tre spilleres familiehistorie. Zeca, Diks og Kalle Johnsson bliver blandt andet overrasket over hvem der har irsk afstamning, men én af spillerne får også en videohilsen fra et familiemedlem, som han aldrig har mødt før. Der kommer to episoder i alt. 

 

Fakta om MyHeritage

Fra en ydmyg start i en garage, er MyHeritage vokset til en global virksomhed og har bygget den førende platform til at opdage slægtshistorie.

Styret af kerneværdier inden for innovation, medfølelse og mangfoldighed, tilbyder MyHeritage brugerne en meningsfuld opdagelsesoplevelse, der forener deres fortid, nutid og fremtid ved hjælp af sofistikerede matching-teknologier, milliarder af internationale historiske optegnelser og DNA-tests som kan tages derhjemme.

Besøg MyHeritage HER.