5-3 i et brag af en kamp

Drømmestart: 2-0 efter 10 minutter!
Begge hold stillede med samme elleve som i sidste spillerunde, men inden de skulle i aktion, var blomster fra Anders Hørsholt til KB’s direktør Henrik Eigenbrod for at fejre KB’s 140 år den 26. april.

Solen, der for første gang længe kunne kaldes forårssol, kastede stadig sine stråler ned over D-tribunens rulletag, da Jens Maae fløjtede opgøret i gang. Vi angreb ganske vist i den ende, der lå i skygge, men det gjorde ikke noget – spillerne sørgede i sjælden grad for at sprede lys, varme og glæde, og inden uret havde rundet de 10 minutter førte vi 2-0!

De første fem minutter var der nærmest tale om belejring, og det udløste også fire hjørnespark i træk – bl.a. da Toutouh testede Mikkel Andersen med et brag af en firsttimer fra kanten af feltet. På Ludwigs fjerde hjørne timede Delaney sit tilløb i feltet perfekt, mens hans oppasser blev screenet af Zanka, og så kunne kaptajnen heade sit hold til en drømmestart.

Men som om det ikke var nok… fire minutter senere slog Ankersen et af mange gode indlæg fra højre, og denne gang var det Santander, der snød sin oppasser, hvorefter han fra kanten af det lille felt pandede bolden forbi Andersen.

Bedre start kunne man ikke ønske sig, medmindre man går overdrevent meget op i det der med, at 2-0 er den farligste føring…

Chancer til 3-0 og 4-0 inden pausen
I sagens natur kunne og ville vi ikke fastholde det enorme pres på gæsterne, så efterhånden som halvlegen skred frem fik de mere boldbesiddelse, men chancer nede foran Robin skulle man lede længe efter. Nissen fik en halv, da en bold studsede hans vej, men fra spids vinkel måtte han se Robin parere forsøget. Ellers havde de reelt ikke en eneste afslutning før pausen.

Næh, det var meget tættere på både 3-0 og 4-0. Blandt andet da Verbic headede forbi midt i halvlegen på et fint Ludwig-indlæg, og især da Delaney trykkede af fem minutter før pausen efter fornemt forarbejde af Verbic, men Mikkel Andersen hev en stærk refleksredning frem.

FCM kom i gang i 2. halvleg
2. halvleg var få minutter gammel, da marginalerne virkelig var med midtjyderne, da det Delaney-hovedstød tog underkanten af overliggeren og sprang ned på stregen. Gæsterne lod sig dog ikke slå ud, men var tydeligt opsatte på at komme mere frem på banen - og det kom de, og på en lidt tilfældig chance fik Pusic reduceret i to forsøg.

Inden der var gået et minut var vi dog foran med to igen! Jacob Poulsen og Bodurov misforstod hinanden midt på egen halvdel, og så stjal Verbic bolden, afdriblede et par mand - og driblede han lige en gang for meget? Nej, han vendte rundt og knaldede kuglen i nettet med højrefoden!

FCM blev ved med at reducere!
Men det var langtfra afgjort. FCM kastede tropperne frem igen, og efter en times spil fik de frispark en halv snes meter uden for feltet, og det bankede Jacob Poulsen ind til 3-2.

I den særdeles afvekslende halvleg var Delaney igen-igen tæt på en scoring, da han kort efter headede lige over på et hjørne, og lidt efter lå bolden i nettet bag Robin. Heldigvis var Pusic hårfint offside, inden han sparkede bolden ind, så vi slap med skrækken.

Jo, det var pludselig meget mere nervøst, end man havde forestillet sig før pausen! Men ti minutter før tid udfordrede Toutouh Rømer i feltet og blev kantet bagfra af Rilwan Hassan, og Jens Maae pegede konsekvent på 11 meter-pletten. Nicolai var sikkerheden selv og genetablerede to måls-føringen.

Et sandt målorgie...
Men hvis man troede, det var afgørelsen, måtte man tro om. Fem minutter efter gentog Jacob Poulsen kunststykket på frispark, omend Robin denne gang havde hånd på, men kun kunne slå den på stolpen, hvorfra den gik ind.

Ny spænding - men igen viste vi styrke og moral, og bare to minutter senere hamrede Nicolai bolden ind til 5-3 efter FCM-forsvaret igen havde problemer med et af vores mange hjørnespark.

Så var der ikke mere i ulvene, og vi sejrede fortjent, omend med meget større besvær, end man havde forestillet sig før pausen.