Kevin Diks

4-2 og klar til playoff

Med en sikker og velfortjent 4-2-sejr efter 3-1 ved pausen gik vi uden problemer videre til playoff i Conference League. 12.633 tilskuere leverede en fornem lydkulissen gennem hele kampen.

Kevin Diks scorede to gange i de første 20 minutter, først på hjørne fra Pep Biel og siden efter en fornem frispilning af Daramy, og efter en bulgarsk reducering efter en dødbold, lagde Pep Biel elegant bolden ind til 3-1 inden pausen.

Kort efter pausen øgede Daramy til 4-1, og hele 2. halvleg var reelt kun et spørgsmål sejrens størrelse.

Den kunne være blevet flere mål større, men vi kom ikke tættere end et brag på overliggeren af Jonas Wind og en underkendt Bøving-scoring på offside.

Til gengæld fik vi sparet lidt på kræfterne, inden den næste vigtige opgave i Aarhus på søndag, og i stedet reducerede gæsterne kort før tid til slutcifrene 2-4.

Næste uge venter en udekamp mod tyrkiske Sivasspor eller georgiske Dinamo Batumi (der lige nu skal ud i forlænget spilletid efter georgisk 1-0-udesejr i Sivas og sammenlagt 2-2). Herefter spiller vi den afgørende returkamp hjemme i Parken torsdag den 26. august. Sæt kryds i kalenderen!