3.000 tilskuere til Vorskla-kampen i Poltava

3.000 tilskuere til Vorskla-kampen i Poltava

FC Vorskla Poltava fik ikke mange klokker til at ringe for fodboldfolket, da der blev trukket lod til Europa League-gruppespillet tidligere på året. Gruppekampene har da også vist, at det ukrainske hold er det svageste i gruppen og har kun formået at skrabe et enkelt point til sig – det fik de på udebane mod R. Standard de Liége, hvor de spillede 0-0. 

Forhåbentlig fortsætter den tendens i aften, når de tager imod F.C. København på Butovsky Vorskla Stadium. Banen så ved gårsdagens afsluttende træning ganske fornuftig ud i forhold til årstiden her i Ukraine, hvor november måned traditionelt set også er lig med en del sne.

Temperaturen i Poltava er netop nu lige omkring frysepunktet, og det forventes, at den dykker til minusgrader, når dommer Kulbakov og hans hviderussiske kollegaer fløjter kampen op i aften. Hjemmeholdet FC Vorskla Poltava har intet at spille for i forhold til at avancere fra gruppen, og det har tilsyneladende smittet af på tilskuer-interessen. Dertil kommer at kampen først begynder 22.05 ukrainsk tid, så også den faktor har spillet ind på det forventede fremmøde.

På det obligatoriske møde mellem de to klubber og UEFA tidligere på dagen kunne de ukrainske værter således berette, at de forventer et tilskuertal på cirka 3.000, og dertil kommer den danske delegation af fans og sponsorer på cirka 100.

F.C. København stiller op til kampen i aften i sorte trøjer og shorts, mens Johan Wiland er i grønt.

Vorskla spiller i deres vanlige hvide hjemmebanetrøjer.

 >>Køb F.C. Københavns europæiske udebanetrøje   













Botovsky Vorskla Stadium