3-2 til de sortklædte

Fredag formiddag gennemførte F.C. København årets første træningskamp. Godt nok var det en intern en af slagsen, men der blev alligevel gået til stålet, og efter to gange 35 minutter endte de sortklædte FCK’ere som sejreherrer med en 3-2-sejr.

Ailton havde bragt de sorte foran i første halvleg, men i anden halvleg lavede Zanka selvmål, og udligningen var en realitet. Hjalte Nørregaard gjorde det til 2-1 for de hvide, men Zanka gjorde skaden god igen, og scorede til 2-2 for de sorte. Nytiltrådte Martin Vingaard sikrede de sorte sejren med et flot mål til 3-2.

Jesper Grønkjær spillede hele første halvleg for det hvide hold, og gjorde det godt. F.C. Københavns nummer 10 mærkede ikke det store til han knæ, men spillede efter aftale ikke anden halvleg for en sikkerheds skyld.

F.C. Københavns fotograf, Carl Redhead, var til stede ved kampen og fangede lidt billeder: