Noah Sahsah
Holdfoto
Holdfoto

3-2 efter overtidsdrama i Youth League

Bayern München udlignede en københavnsk 2-0-føring langt inde i tillægstiden, men alligevel nåede Noah Sahsah at sikre en 3-2-sejr med et mål i 94. minut!

Vi kunne have fået en drømmestart allerede i 2. minut, da Victor Froholdt blev spillet helt alene igennem, men han valgte at prøve en tværaflevering til Noah Sahsah, og så nåede en forsvarer at afværge til hjørne.

De veloplagte københavnere dominerede længe spillet, men kampen bød ikke på de store chancer, før Bayerns dansker, Jonathan Asp-Jensen, havde et nærgående frispark, som Andreas Dithmer snittede til hjørne.

De kom endnu tættere ti minutter før pausen, da Robert Rasnak bankede bolden på underkanten af vores overligger, men ellers havde vi generelt godt fat i kampen.

Helt ufortjent var det derfor ikke, at Emil Højlund i 38. minut bragte de unge løver foran, efter at Thomas Jørgensen havde driblet i feltet og fået blokeret sin afslutning.

Vi kom også godt ud efter pausen, og i 49. minut øgede Noah Sahsah til 2-0 med et fladt spark i det lange hjørne, da Licina tøvede på kanten af eget felt og mistede bolden.

Bayern forsøgte at komme igen, men kom ikke til mange deciderede muligheder, og i stedet havde vi flere store chancer til at score det tredje mål, og tættest var Noah Sahsah, da han skød på ydersiden af stolpen på en friløber.

I stedet blev det unødigt spændende, da Bayerns Javier Fernandez reducerede fem minutter før tid. Og minsandten om ikke indskiftede Christian Kouam havde held til at udligne langt inde i tillægstiden med et fladt spark.

Men de unge løver gav sig ikke - og i en vanvittig afslutning på kampen hamrede Noah Sahsah sit andet mål i kassen og sikrede den sejr, som vi længe havde ligget til.

Fantastisk moral af drengene - og dermed fører vi nu Youth League-gruppen med max-point efter to kampe, inden vi skal til Manchester senere på ugen.