Strategi 2014-2016 Del 2

F.C. København og PARKENs ledelse er klar med en ny strategi og handlingsplan for de kommende tre år, som skal få klubben til at kunne leve op til to målsætninger - en på det sportslige område og en for stadion.

I handlingsplanen er der investeringer i fodboldholdet i F.C. København og investeringer i PARKEN som stadion. Men også en styrkelse af den sportslige ledelse i klubben via en organisationsændring. Den del præsenteres her.
  1. Den sportslige ledelse vil bestå af Sportsdirektør Carsten V. Jensen og Cheftræner Ståle Solbakken som sidestillede. Ligesom direktionen rykker tættere på den sportslige ledelse.

  2. Der ansættes en Udviklingschef, der skal være med til at styrke evalueringen og analysen af alt det F.C. København foretager sig inden for f.eks. scouting, rekruttering og School of Excellence.
Her kan du se og høre administrerende direktør, Anders Hørsholt, fortælle mere om tankerne bag styrkelsen af den sportslige afdeling, der sammen med investeringen i fodboldholdet og stadion, skal føre klubbens ambitioner ud i livet over de næste tre år.