Bryan Oviedo solgt til Everton

F.C. København er d.d. blevet enige med den engelske Premier League-klub, Everton, om en transfer af F.C. Københavns Bryan Oviedo. Bryan Oviedo er taget til England for at forhandle sin personlige aftale på plads samt gennemgå lægetjek, og dermed færdiggøre aftalen.

- Det glæder os at se den udvikling, Bryan har været igennem. Han kom direkte fra Costa Rica til os, og det har været en fornøjelse at se, hvordan han kontinuerligt har løftet sit niveau. Da handlen med Everton samtidigt må betegnes som tilfredsstillende for F.C. København, så ser vi det som et godt stykke gennemført arbejde, at vi nu kan sende ham videre til verdens bedste liga, og vi ønsker Bryan al mulig held og lykke i England, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

- Jeg er meget glad for den mulighed, jeg nu får, for at spille i verdens største liga. Det er rigtigt svært for mig at forlade F.C. København, fordi klubben har betydet så meget for mig og min udvikling. Jeg kunne bestemt godt have set mig selv i København og PARKEN i længere tid, men et skifte til en traditionsrig klub i Premier League er en drøm, jeg nu kan få opfyldt. Jeg skylder klub, holdkammerater og fans i FCK meget, og jeg kommer til at savne dem alle, siger Bryan Oviedo.

22-årige Bryan Oviedo nåede at spille 46 kampe for F.C. København og score to mål.