F.C. København henter Mustafa Abdellaoue

F.C. København henter Mustafa Abdellaoue

F.C. København kan i dag offentliggøre, at klubben har hentet topscoreren i den norske Tippeliga Mustafa Abdellaoue på en fire et halvt årig aftale. Nordmanden med de marokkanske rødder er med på flyet lørdag morgen, når truppen tager på træningslejr i ni dage til La Manga.

Abdellaoue, der i den forgangne sæson var udlejet fra Vålerenga IF til IL Tromsø, scorede 17 gange og havnede derved øverst på Tippeligaens topscorerliste i 2011.

Sportsdirektør i F.C. København Carsten V. Jensen udtaler:
- ”Mos” har en sjælden god evne til at score mål. Hans bevægelser i feltet er smarte, og han rammer målet oftere end de fleste angribere. Han har således allerede vist sin målfarlighed i den seneste sæson i Tromsø. Nu skal vi først og fremmest hjælpe ”Mos” med at finde sig til rette i København, og så håber vi selvfølgelig, at det også bliver til scoringer i F.C. København. ”Mos” supplerer fint vores øvrige angribere i truppen, og vi har en god tro på, at han vil kunne udvikle sit spil yderligere hos os.

Mustafa Abdellaoue udtaler:
- Jeg er stolt over, at jeg fra i dag spiller i den største klub i Skandinavien. Jeg ved, at der er stor konkurrence i truppen, men jeg er overbevist om, at det vil udvikle mig som fodboldspiller at være oppe i mod så mange klasseangribere. Jeg har haft et fantastisk 2011 i norsk fodbold, men jeg glæder mig meget til udfordringen i en ny liga, og det er ingen hemmelighed, at jeg også drømmer om at spille med F.C. København i Champions League.

Angriberen har tidligere på måneden været i Thailand, hvor han har spillet to kampe i King's Cup med det norske ligalandshold. Én af dem mod Danmark. I morgen rejser han med F.C. København-truppen til La Manga, hvor der er planlagt kampe i træningsturneringen Copa del Sol mod Kalmar FF, FC Anzhi og Shaktar Donetsk.

Angriberen begyndte sin seniorkarriere i klubben Skeid, inden han i 2009 skiftede til Vålerenga IF.

23-årige Mustafa Abdellaoue får tildelt trøje nummer 7 i F.C. København.