5-2 og den 12. hjemmesejr i træk

William Kvist til VfB Stuttgart

F.C. København er blevet enige med VfB Stuttgart om betingelserne for en transfer af William Kvist. William nåede i denne omgang 275 kampe for F.C. København og er lige nu i Tyskland for at gennemgå det obligatoriske lægetjek og færdiggøre sin personlige aftale.

-For kort tid siden sagde jeg at det i lyset af den spillerafgang, der vil være denne sommer, ville blive meget vanskeligt at hente yderligere spillere fra F.C. København. Det blev meget vanskeligt for VfB Stuttgart at få en aftale på plads med os. Men i sidste ende indfriede tilbuddet fra VfB Stuttgart betingelserne for en transfer, og dermed kunne William få sit ønske om et skifte virkeliggjort. William har efter 20 år i KB og F.C. København om nogen udstået "værnepligten" og har hele vejen igennem været en fornem ambassadør for klubben. Derfor skal William have al mulig held og lykke med herfra, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

-Det har været en meget svær beslutning at tage at forlade F.C. København, hvor jeg har haft så mange store oplevelser. Jeg vil gerne sige tak til mine medspillere og alle folkene omkring truppen, der har en stor andel i, at jeg er nået så langt. Jeg vil også gerne rette en stor tak til klubbens fans. Sammen har vi haft en masse fantastiske oplevelser, som jeg aldrig vil glemme. Jeg er nu nået dertil i min karriere, hvor jeg skal have nogle nye udfordringer og fortsætte min udvikling. Jeg føler dog ikke at min beslutning er et endegyldigt farvel, men snarere et på gensyn, og jeg er sikker på, at F.C. København kommer til at høste endnu mere succes i årene fremover, siger William Kvist.