Christian Grindheim til F.C. København

Christian Grindheim til F.C. København



F.C. København har i dag indgået aftale med SC Heerenveen og den 27-årige norske landsholdsspiller, Christian Grindheim, om en 3-årig kontrakt. Grindheim tiltræder truppen snarest.

- Christian er en meget erfaren midtbanespiller, som har en del sæsoner bag sig i norsk og hollandsk fodbold. Her har han spillet stort set alle minutter i samtlige kampe, så han er en meget stabil spiller, der altid er først på holdkortet. Christian er en spiller i sin bedste fodboldalder, og han er endvidere fast mand på det norske landshold, hvor han står noteret for 43 kampe, senest spillede han EM-kvalifikationskampen mod Portugal. Vi har holdt øje med Christian gennem lang tid, og nu opstod muligheden for at lave en aftale med ham, hvilket vi naturligvis er glade for. Han er en meget loyal holdspiller, der arbejder i begge retninger af banen, og så han har et rigtig godt blik for spillet, som vi glæder os til at nyde godt af, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

- Jeg glæder mig meget til at komme til en topklub som F.C. København, der længe har gjort det rigtig godt. Jeg er kommet for at vinde fodboldkampe og for at få store oplevelser både i den nationale liga, men også i europæisk regi. Jeg føler, at skiftet fra Heerenveen til FCK kommer på et perfekt tidspunkt for mig, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med mine nye udfordringer, siger Christian Grindheim.