Hjalte tilbage til F.C. København

F.C. København har i dag indgået en 4 ½-årig aftale med 25-årige Hjalte Nørregaard, der dermed vender tilbage til sin barndomsklub i Danmark. Hjalte tiltræder i klubben med øjeblikkelig virkning.

 

Hjalte Nørregaard startede sin professionelle karriere i København tilbage i 2000, og er et produkt af F.C. Københavns og KB’s talentudvikling. Inden hans skifte til hollandske Heerenveen i juli 2005 nåede den stærke midtbanespiller at optræde 120 gange for F.C. København og score 17 mål. Hjalte Nørregaard fik heltestatus i klubben og blandt alle FCK-fans tilbage i juni 2003, da han scorede sejrsmålet i overtiden mod Brøndby IF, hvilket mere eller mindre sendte det danske mesterskab til F.C. København det år.

 

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem! Jeg kender selvfølgelig klubben ind og ud og har altid haft specielle følelser for F.C. København. Så det bliver dejligt at spille i PARKEN igen og med Champions League i vente bliver det kun endnu mere spændende at komme hjem, siger Hjalte Nørregaard.

 

- Det er dejligt at vi kan få en gammel FCK’er hjem igen. Vi ved hvad Hjalte står for og jeg er ikke i tvivl om at han kommer til at passe godt ind i vores nuværende stærke trup, siger Flemming Østergaard.

 

Hjalte Nørregaard er p.t. i Holland og træner for første gang med F.C. Københavns trup på mandag.