Ole Tobiasen vender hjem til F.C. København

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Ole Tobiasen vender tilbage til sin barndomsklub, F.C. København.

Aftalen med Ole Tobiasen løber til og med den 31.12.2005, og den nu tidligere Heerenveen-, Ajax- og AZ Alkmaar-spiller tiltræder i klubben umiddelbart efter at have ordnet sine praktiske forhold i boligen i Amsterdam.

- Vi har fulgt Ole Tobiasens karriere i det hollandske siden han skiftede fra F.C. København til Heerenveen i 1995. Han udviklede sig i Ajax til en forsvarsspiller af høj europæisk klasse indtil en slem knæskade satte ham ud af spillet. Vi fulgte ham også under hans kamp for at vende tilbage til topfodbolden og senere ved sit skifte til AZ Alkmaar i 2002, siger sportsdirektør Niels-Christian Holmstrøm.

- Repræsentanter fra F.C. København har overværet flere af AZ Alkmaars kampe i efteråret og har rapporteret om en meget stærkt spillende Ole Tobiasen, og hans hjemkomst kompletterer F.C. Københavns SAS Ligatrup, idet Ole dækker positioner i midterforsvaret samt i højre forsvarsside, hvor vi har været mest sårbare i forhold til skader og karantæner. Jeg mener således, at med Ole Tobiasens tiltræden i klubben, har vi forstærket truppen i forårets jagt på det danske mesterskab, afslutter Niels-Christian Holmstrøm.

Ole Tobiasen får trøjenummer 17 - et nummer som ikke er blevet brugt siden Michael Mio Nielsen stoppede sin aktive karriere for F.C. København i efteråret 2001.

27-årige Ole Tobiasen skiftede i 1995 fra F.C. København til Heerenveen, hvor han spillede halvanden sæson, hvorefter han skiftede til Ajax Amsterdam, som har spillede for i fem sæsoner. I 2002 skiftede han så til AZ Alkmaar, og nu returnerer han altså til sin barndomklub, hvori han har spillet 55 kampe. Ole Tobiasen har ydermere repræsenteret det danske A-landshold seks gange og scoret et enkelt mål.