Robert Skov

2 x Skov, Boile og Fischer: 4-2 over AGF

Kampen fik den værst tænkelige start - set med københavnske øjne - da Jakob Ankersen bragte gæsterne foran allerede i kampens andet minut. Men så satte vi ellers fuldstændig på kampen og dominerede massivt de næste 43 minutter både hvad angår spil og chancer.

Midtvejs i halvlegen skruede brandvarme Robert Skov endnu et frispark i kassen, og med lidt held og præcision havde N'Doye også scoret et par gange inden pausen.

Til gengæld fik vi en forrygende start på 2. halvleg, da Skov gjorde det igen - bare i åbent spil: fra lang afstand hamrede han kuglen i kassen med venstrefoden.

Glæden blev dog kortvarig, for på en sjælden AGF-kontra udnyttede Jens Stage deres første målchance siden 1-0-målet til at sparke bolden fladt forbi Joronen til 2-2.

Men heller ikke denne gang lod vi os slå ud! Tålmodigt kværnede vi videre, men skulle hen til et kvarter før tid, inden der for alvor var bud efter de jyske netmasker. Men efter et par gode forsøg af Boilesen og indskiftede Pieros lykkedes det! Netop de to kombinerede i venstre side, og Boile udplacerede AGF-keeper Whalley med et fladt spark.

Og denne gang lukkede vi dem ikke ind igen - bare et minut efter opsnappede Fischer en fejlaflevering, trak sig fri og udplacerede Whalley til sejrscifrene 4-2.