Robert Skov

2. påskedag: Farum Away

Alle mand til Farum
Vi håber, at mange københavnere tager turen til Farum 2. påskedag og støtter jagten på mesterskabet. Trods otte points forspring er der lang vej endnu, men for hver sejr er vi et skridt nærmere sæsonens store mål!

Ligesom de senere år har vi stemningstribune på hele den ene endetribune samt familieafsnit på den ene langside.

Bemærk at der kører togbusser noget af vejen på S-togs strækningen til Farum.

>> Se mere i Tilskuerinfo


N'Doye også topscorer mod FCN
Ud over at være vores mest scorende gennem tiderne - nu med 102 kasser - har N'Doye også et særligt målinstinkt mod FC Midtjylland. Allerede inden kampen var han med 11 mål den Superliga-spiller, der havde scoret flest mål mod dem - nu er han oppe på 13 mål i 13 indbyrdes opgør!

N'Doye er også vores all time-topscorer mod FC Nordsjælland, men "kun" med seks mål i 12 kampe. Nicolai Jørgensen, Morten Nordstrand, César Santin, Igor Vetokele og Álvaro Santos har lavet fem hver.

Rasmus Falk og Dame N'DoyeFalk er med
Falk kan godt juble med N'Doye igen på mandag!

Inden FCM-kampen var Rasmus Falk en af de spillere, der var i karantænefare ved næste "grove" advarsel, men hans gule kort udløste kun fire strafpoint. Derfor har han ikke strafpoint nok til en karantænedag.

En advarsel giver tre, fire eller seks strafpoint for henholdsvis en mild, middel eller grov forseelse.

VI skriver altid i en af vores kampoptakter, om vi har spillere i karantæne eller karantænefare. Oplysningerne kan også altid findes på dbu.dk - men nu får du lige hele listen her:

Strafpoint19 strafpoint udløser en spilledags karantæne - og næste gang ved 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132, 148 og derefter individuelt.

Men med seks runder igen, er det nok kun 36 point-grænsen, der kan blive relevant at holde øje med for os. Medmindre vi får flere røde kort...

 

 

 

 


Statistikken i Farum
Tre nederlag i ti udekampe er ikke et særsyn i vores udebane-statistik de senere år. Det er mere det, at vi slet ikke har vundet!

Som oversigten viser har vi også tabt tre udekampe andre steder i landet, men ingen steder har vi ikke prøvet vinde i løbe af vores seneste ti udekampe:

Udekampe

Listen omfatter både Superliga- og pokalkampe, undtagen pokalfinaler hvor vi var udehold i Telia Parken.

Hobro og Vendsyssel er med, selv om vi ikke har mødt dem ude ti gange).

 

 

 


Så endnu en god grund til at tage til Farum: hvis vi vinder, bliver du vidne til et historisk øjeblik ;-)
 

Mohamed Daramy