Jubel efter scoring

2-1 over Silkeborg fastholder førstepladsen

Guldhåbet blev holdt i live, da vi forsvarede førstepladsen med en 2-1-sejr over Silkeborg IF foran 22.876 tilskuere, der leverede en forrygende kulisse om kampen.

Vi fik en perfekt start, da Isák Jóhannesson bragte os foran allerede i det 2. minut, og selv om det ikke blev til flere mål inden pausen, så leverede vi en forrygende halvleg.

Vi dominerede fuldstændig, og i lange perioder blev Silkeborg presset langt tilbage og måtte kæmpe med næb og klør for at modstå de veloplagte løver, der lagde et sandt arbejdsraseri for dagen.

Selv om vi ikke skabte de helt store chancer, så gik man til pause med en god fornemmelse, og den blev bestyrket, da spillerne straks efter pausen satte sig solidt på kampen igen.

Efter en times spil fordoblede Jóhannesson føringen på en perfekt tværpasning fra Peter Ankersen, men bedst som det lignede at kampen var lukket og slukket, kom Silkeborg tilbage.

Med et kvarter igen, da indskiftede Søren Tengstedt hamrede et langskud flot over i det lange hjørne, og siden blev det en nervøs afslutning, hvor de pressede hårdt på, men ikke kom til de åbne chancer mod et stærkt kæmpende FCK-forsvar.

Tak for den helt suveræne opbakning i aften - det var lige, hvad vi behøvede!

>> Kom til sæsonafslutning næste søndag mod AaB