Mustapha Bundu

2-1 over FCN's reserver

Elias Jelert og Mustapha Bundu scorede to tidlige mål, der sikrede en 2-1-sejr i dagens reservekamp mod FC Nordsjælland.

Vi kom godt fra start med et par gode angreb, og allerede i det 6. minut kom vi foran, da Bundu spillede Elias Jelert fri i feltet, hvor han køligt udplacerede FCN-keeperen Martin Vantruba. Jelert spiller normalt højre back på U19-holdet, men fik i dag chancen som venstre back/midtbane i en 3-4-3-formation med Marios, Lund og Boilesen som de tre stoppere.

Bundu, der var placeret ude i venstre side, fordoblede føringen med et smukt solomål i de 12. minut, hvor han trak forbi et par nordsjællændere, inden han udplacerede Vantruba.

Vi havde chancer til mere, men nordsjællænderne kom mere med i kampen, som halvlegen skred frem, men uden at Kalle Johnsson blev sat på de store prøver. Han måtte dog gå den tunge gang ind i målet seks minutter før pausen, da Andreas Bredahl reducerede ved enkelt at sætte foden på en fin, flad tværpasning efter et gennembrud i FCN's højre side.

Mattias Jakobsen kom ind for Nicolai Boilesen i pausen, hvorefter Lukas Lerager overtog anførerbindet fra Boilesen, og Kalle blev sat på en hård prøve fem minutter efter pausen, da Adingra slap fri i feltet, men bestod med en fremragende redning.

Kalle Johnsson

Ti minutter inde i 2. halvleg kom Ali Almosawe og Rasmus Højlund ind i angrebet i stedet for Kaufmann og Bundu, og også Marko Stamenic fik spilletid i stedet for Hákon Arnar Haraldsson.

Gæsterne skiftede også en del ud, men kampen blev kørt til ende i et godt tempo, hvor begge hold kæmpede for sagen - FCN for at udligne, og vi for at holde fast eller komme op og score det tredje mål. Det stod dog stadig 2-1, da Frida Klarlund fløjtede for sidste gang, og spillerne kunne skynde sig ind i tørvejr.