Kenan Kodro

1-2-nederlag i Superliga-premieren

Efter en udmærket københavnsk åbning på kampen kom gæsterne ind i kampen, efterhånden som halvlegen skred frem, men ingen af holdene kom til chancer før mod slutningen. Fra kanten af feltet hamrede N'Doye hamrede bolden på overliggeren, og Kodro headede returbolden over det tomme mål - og i tillægstiden måtte Stephan hive en kanonredning frem for at forhindre Søren Reese i at heade et af deres lange indkast ind.

Fra 2. halvleg kom Fischer ind på kanten, og Falk gik ind centralt, men det forløste ikke for alvor vores offensiv, og i stedet slog Horsens til i den anden ende. Først sendte Hallur Hansson et advarselsskud på overliggeren, og kort efter fik han tid og plads til at sparke den ind fra kanten af feltet. Otte minutter efter headede Bjarke Jacobsen et langt indkast ind fra nært hold, og kampen fortsatte på deres præmisser, indtil der manglede 6-7 minutter.

Marginalerne var dog stadig ikke med os, da et Lüftner-hovedstød blev flot reddet på stregen, og Zeca headede et hjørne på stolpen, men med fem minutter igen tændtes håbet, da Falk snittede et Boilesen-indlæg i nettet til 1-2.

Så lagde vi for alvor pres på, og i 90. minut kom chancen, da Fischer fik straffe - men måtte se Matej Delač redde flot helt ude ved den ene stolpe. Vi pressede ihærdigt på i alle fem tillægsminutter, men for sent og forgæves.