Mohamed Daramy

1-2-nederlag i hektisk DERBY-afslutning

De første 45 minutter dominerede vi spillet og satte mage gode angreb sammen og var også tæt på scoring flere gange. Daramy tvang Schwäbe til en god redning, Nelsson var tæt på at få ram på en bold tæt under mål, og en Fischer-afslutning snittede overliggeren.

Hjemmeholdet havde en enkelt stor kontrachance før pausen, som Uhre overplacerede, men kom bedre med i spillet efter pausen. Efterhånden kom vores offensiv for sjældent kom til udtryk, og kampen blev mere lige og chancefattig.

Tyve minutter før tid kom Brøndby foran, da Bartolec mistede en bold omkring midten, og Lasse Vigen løb ned og udplacerede Kalle.

Med ti minutter igen troede vi, at Wilczek havde udlignet efter hjørne, men efter VAR-tjek blev målet underkendt for hands, formentlig en Jonas Wind-albue, da han faldt bagover efter en duel med en modstander.

I slutminutterne fik Brøndby straffe efter VAR-tjek for Stage-albue i hovedet på Maxsø, og Brøndby-anføreren udnyttede selv sparket fra 11-meter pletten.

Men kort efter, i de syv tillægsminutter, dundrede Jens Stage bolden i nettet i to forsøg - efter endnu et VAR-tjek for offside - men det lykkedes ikke at skabe endnu et sent comeback og få point med hjem.