1-2-nederlag i Brøndby

Som forventet lagde hjemmeholdet ud med et hektisk og aggressivt pres, men da det første kvarter var veloverstået, kom vi godt ind i kampen og begyndte at skabe chancer i den anden ende. Og midt i halvlegen strøg Falk forbi to mand til baglinjen og lagde fladt på tværs, og ved fjerneste stolpe hamrede Peter Ankersen føringsmålet ind.

De næste ti minutter skabte vi flere store muligheder, og marginalerne var ikke med Pieros, da han headede et Ankersen-indlæg på underkanten af overliggeren. Alt i alt kunne det let have stået fx 3-1 til os ved pausen!

Efter pausen lagde Brøndby igen stort tryk på, men midt i halvlegen burde vi have afgjort kampen, da Rønnow fældede Fischer i feltet  - men Robert Skov bankede straffesparket på underkanten af overliggeren.

I stedet lykkedes det et kvarter før tid for Wilczek at redde det ene point til hjemmeholdet - og i sidste minut af den ordinære tid sendte Mukhtar et frispark direkte i netmaskerne.