Michael Santos scorer

1-1 mod FCN's reserver

Dagens reserve-træningskamp mod FC Nordsjælland sluttede 1-1, efter vi havde ført 1-0 ved pausen på et mål af Michael Santos.

Målet faldt efter 17 minutters spil, hvor Victor Kristiansen og Viktor Fischer gjorde forarbejdet i venstre side, og da keeper Vindahl gik ud i siden for at dæmme op for Fischer, lagde han bolden skråt tilbage i feltet, og Santos sparkede den i tomt mål.

På det tidspunkt havde vi allerede haft flere nærgående forsøg. Thomsen headede fra nært hold efter få minutter, men Vindahl refleksreddede flot, og Santos var lidt efter ved at chippe bolden ind efter en kontra.

Efter målet skete der dog ikke alverden i resten af de 35 minutter, som det var aftalt at spille i hver halvleg. I pausen blev Fischer planmæssigt afløst af U19-angriberen Rasmus Højlund, der kom ind til sin første seniorkamp, efter han for nylig blev rykket op fra U17.

Efter et kvarters tid kom Ali Almosawe også ind for Santos, og i den periode havde FCN bolden mest, men uden at komme til afslutninger. Sadiq fik dog en god mulighed kort efter, og efter en lille times spil udnyttede Joachim Rothmann, at han blev spillet fri i feltet og scorede via indersiden af stolpen.

Mod slutningen var der enkelte muligheder til begge sider, men det blev ved de 1-1.

Ali Almosawe og Rasmus Højlund

Mandag den 8. juni 2020, kl. 13.00 på Nummer 10. Reservetræningskamp, 2 x 35 minutter
F.C. KØBENHAVN-FC NORDSJÆLLAND 1-1 (1-0)
17.: 1-0 Michael Santos
58.: 1-1 Joachim Rothmann
Dommer: Sebastian Friis Aagerup

13 Sten Grytebust  – 17 Karlo Bartolec, 4 Sotirios Papagiannopoulos, 27 Ragnar Sigurdsson, 19 Bryan Oviedo – 42 William Bøving, 8 Nicolaj Thomsen, 47 Alexander Hjælmhof, 34 Victor Kristiansen – 18 Michael Santos (49.: 53 Ali Almosawe), 7 Victor Fischer (36.: 50 Rasmus Højlund)

Ikke benyttet: 1 Stephan Andersen, 40 Ludvig Henriksen, 48 Gabriel Johansen