0-0 mod Brøndby i reserveholdsligaen

0-0 mod Brøndby i reserveholdsligaen

F.C. Københavns reservehold spillede i eftermiddags sin tredje kamp i turneringen, og i en halvkedelig og chancefattig kamp på Brøndbys baner, sluttede det 0-0.

 

af Torkil Fosdal

 

Martin Bergvold fik sin første hele kamp i ca. 3 måneder, og gjorde det efter omstændighederne udmærket på den centrale midtbane sammen med Hjalte Nørregaard, der i øvrigt er en af de eneste, der er tilbage på det hold, Martin forlod i vinteren 2007.

 

Københavnerne stillede med en blanding af spillere fra førsteholdstruppen og unge talenter fra U19-mandskabet, dog ikke Kenneth Zohore, der er rykket op på U19-landsholdet:

 

1 Kim Christensen – 29 Danni Jensen, 22 Lasse Lindbjerg, 12 Peter Larsson, 19 Bryan Oviedo – 28 Saban Özdogan, 4 Hjalte Nørregaard (anf.), 7 Martin Bergvold, 24 Haydar Said (72.: 34 Andreas Baes) – 23 Morten Thomsen, 26 Daniel Lindsten (68.: 30 Mikael Vukicevic)

 

Bryan Oviedo kom frem til en udmærket chance allerede efter 4-5 minutters spil, men ellers var der længe mellem afslutningerne, hvilket i øvrigt gjaldt begge mandskaber i en jævn og lige 1. halvleg. Brøndby havde deres nye brasilianer, Bruno, med i angrebet, men det var ikke meget, man så fra hans side i løbet af kampen. Tættest på en scoring før pausen var Morten Thomsen, da han kort før pausen sendte et indlæg fra Bryan Oviedo på den ene opstander, efter at costaricaneren var sprintet til baglinien i venstre side på en fin aflevering fra Haydar Said.

 

Efter pausen sendte Brøndby australieren Brent McGrath på banen, og han bragte lidt energi ind i deres forreste rækker og havde bl.a. et nærgående forsøg, hvor han sparkede han fladt forbi Kim Christensens ene stolpe. I den anden ende blev Morten Thomsen spillet alene igennem af Saban Özdogan, men afsluttede desværre lige på Michael Tørnæs, men ellers var det hjemmeholdet, der dominerede begivenhederne efter pausen.

 

Brøndby sendte også en nigeriansk prøvespiller, Osas Idehen, op i angrebet, men unge Lasse Lindbjerg leverede en solid forsvarsindsats sammen med Peter Larsson og havde generelt godt styr på Brøndby-offensiven. Og den ene gang Idehen slap helt fri til skud små 10 minutter før tid, var Kim Christensen på plads med en stærk fodparade.

 

Københavnerne sendte Mikael Vukicevic på banen 20 minutter før tid i stedet for Daniel Lindsten, og lidt efter kom også Andreas Baes ind i stedet for Haydar Said. Martin Bergvold fik til gengæld 90 minutter i benene, og det kunne godt mærkes, fortalte han FCK.DK efter kampen:

 

- Det var min første kamp i 3 måneder, så selv om jeg har holdt konditionen ved lige hen over sommeren, så er det alligevel noget andet at spille kamp. Jeg havde egentlig luft nok til sidst men kan da godt mærke det i benene. Men det er dejligt at være tilbage og komme i gang igen, så nu skal jeg bare se at få noget kamptræning, fortalte Bergvold, inden en flok unge mennesker kastede sig over ham for at få autografer.

 

0-0 betyder, at løverne stadig er ubesejrede efter sejr over FC Nordsjælland og uafgjort mod HB Køge. Det er dog ikke resultatet, der står i første række i denne turnering, hvor det først og fremmest gælder om at holde dem i gang, der er tættest på førsteholdet samt give værdifuld spilletid på et højere niveau til U19-talenterne. Dette blev til fulde opfyldt denne eftermiddag i bane 2 i Brøndby, hvor der var ganske pænt besøg med omkring 300 tilskuere.

 

 

Martin Bergvold er tilbage i rampelyset og spillede sin første kamp i 3 måneder

Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK