Victor Nelsson tæt på at score

Ståle: Meget tilfredsstillende resultat

“Det var alt i alt et meget tilfredsstillende resultat, selv om vi selvfølgelig også gerne havde vundet 3-0 eller 4-0,” sagde Ståle efter 2-0-sejren over The New Saints F.C. i en trykkende varme og på en tør kunstgræsbane.

“Vi havde bolden meget og spillede den udmærket rundt, men det var svært for spillerne at drible og være eksplosive, og flere snublede når de lige skulle lave noget ekstra.”

“Jonas havde f.eks. det rigtige touch på bolden, da han kom ind, for i stedet for at trække med bolden, så lavede han korte berøringer og spillede den hurtigt videre, men det var der andre, der kæmpede med. Nogle af dem der fik chancen i dag kæmpede også lidt med at holde alle 90 minutter.”

“Når det er sagt, er 2-0 selvfølgelig et glimrende resultat, for TNS var godt organiseret, og deres defensiv var svær at nedbryde, og de var overraskende godt med rent fysisk. Jeg havde troet, vi ville få det lettere mod slutningen, men de var godt med hele vejen.”

“Det er dog ikke fordi de kommer til de store chancer, selv om de har nogle langskud. Men Pieros fortalte også, at da han var her med APOEL for tre år siden, var det også svært og de fik kun 0-0.”

“Jeg ved ikke, hvor galt, det er med Pieros' og Falks skader, men umiddelbart så det ikke ud til at være langtidsskader.”