Antonsson: En kold omgang for 10 år siden

Mikael Antonsson og William Kvist var også med for 10 år siden, da vi mødte Lokomotiv i Moskva. Det var i UEFA Cup-gruppespillet, som dengang bestod af fem hold, der mødte hinanden én gang. Vi havde indledt med at tabe 0-1 hjemme til Panathinaikos (på et mål af Dame N'Doye), og turen til Moskva fik ikke den bedste optakt. Antonsson mindes en meget kold tur med flere forhindringer:

Kold oplevelse
"Allerede dagen før kampen blev vi alvorligt forsinket på motorvejen på vej fra lufthavnen, dels fordi det sneede meget, men også bare fordi trafikken i Moskva kan være meget langsom! Da vi endelig nåede frem til vores hotel med flere timers forsinkelse, måtte vi droppe at træne på stadion om aftenen. I stedet gik vi i styrkelokalet, og pressemødet blev også holdt på hotellet," husker Anton.

Bussen nåede frem 17.45, og træningen var planlagt til kl. 19...

Brede Hangeland og Mikael Antonsson "træner på stadion"

"Til selve kampen var det også iskoldt, jeg tror det var minus 15 grader. Jeg skulle spille højre back i stedet for William , som ellers spillede pladsen det efterår. Men han skulle op på højrekanten, så jeg kom ud på backen, som ikke lige er min favoritposition. Jeg tror ikke, jeg var meget over midterlinien, men vi holdt nullet og vandt 1-0 på et straffe af Nordstrand i 2. halvleg."

Morten Nordstrand scorer på straffe

"Jeg husker også, at Rasmus Würtz måtte udgå i 1. halvleg efter en grim stempling over anklen, som blev vredet helt skæv. Heldigvis var der ikke noget brud, så han var vist kun væk i kort tid. Men kulden, uha... vi sad slet ikke ned i omklædningsrummet i pausen, vi stod alle ovre ved væggen og klamrede os til varmeapparaterne!" griner Anton og får næsten kuldegysninger ved tanken.

Torsdag ventes der "kun" ned til 5-6 frostgrader, men med klart solskin i løbet af kampdagen - så det ser ud til, at vi slipper for sneen denne gang!

Gravgaard clearer i FCK-feltet, mens Kvist og Antonsson ser til


 

Der var tilsyneladende nogen, der godt kunne holde varmen!