Truppen mod FC Midtjylland

Superstart

Med fire sejre og én uafgjort kamp i Superligaen, har vi med vores nye cheftræner Ariël Jacobs og assistenttræner Brian Riemer i spidsen for holdet, fået den bedste ligastart (på målscore) i klubbens historie og det er naturligvis meget tilfredsstillende. Derudover er vi kommet forbi den første forhindring i vores europæiske kampagne og kan se frem til et europæisk gruppespil for syvende år i træk, og ikke mindst, med muligheden intakt for kvalifikation til UEFA Champions League-gruppespillet.

Bedre indledning på en ny sæson kunne man vel næppe forestille sig, og derfor er det med glæde at jeg kan benytte denne første lejlighed på disse linjer til at sige velkommen til alle FCK’ere til sæsonen 2012/2013. 

Det er en travl periode vi er inde i, der udover et tæt program i Superligaen og UCL-kvalen er præget af transfervinduets åbning. Det er nu at klubberne skal foretage deres justeringer af spillertrupperne og det giver traditionen tro anledning til masser af spekulationer i medierne. For vores eget vedkommende er vi i en situation hvor vi jo i vinter hentede Kris og Mos som erstatning for Zankas og Nordstrands sommerexit, mens sommeren indtil videre har budt på et salg af N’Doye og tilgang af Nicolai Jørgensen og Michael Jakobsen. Vi skal samtidig ikke glemme tilgangen af Cornelius, Busk og Remmer fra School of Excellence, der i øvrigt alle har gjort det fremragende. Vi har frem til 3. september til at få truppen endeligt på plads, om mon ikke der sker et par rokeringer yderligere inden deadline.    

I lørdagens kamp er fokus rettet mod Superligaen og opgøret mod Brøndby IF i en fight, der som altid indeholder lidt mere end ”bare” de 3 point vi kæmper om.  Æren og prestigen har altid betydet ekstra i disse kampe og for en stund er klubbernes aktuelle styrke og placering i ligaen sat ud af spillet. Brøndby IF kommer til kampen med den dårligste indledning på en sæson nogensinde og kan derfor forventes at give alt for at hente noget af det tabte terræn tilbage. Kampene mod Brøndby lever således som altid alle deres eget liv, og dagens kamp er ikke nogen undtagelse. Vi kommer med andre ord til at arbejde hårdt for en sejr.

Velkommen til kampens dommere, fans og sponsorer.

Med venlig hilsen
Carsten V. Jensen
Sportsdirektør