Ståle: - Alt går vores vej i øjeblikket

F.C. København forlænger med Martin Vingaard

F.C. København kan i dag oplyse, at klubben har forlænget aftalen med midtbanespiller Martin Vingaard med to år. Kontrakten løber nu indtil sommeren 2014.

Sportsdirektør Carsten V. Jensen udtaler:
- Vi er meget tilfredse med at kunne råde over Martin Vingaard i F.C. København de kommende år. Martin er på vej ind i sin bedste alder som spiller, og det er derfor glædeligt, at han har valgt at fortsætte karrieren i F.C. København. Martin har høj status i spillergruppen og bidrager med både erfaring og et højt ambitionsniveau i hverdagen. På banen har Martin fantastiske offensive kvaliteter, og det er glædeligt at se ham tilbage på holdet efter den lange skadespause.

Martin Vingaard udtaler:
- Jeg er rigtig glad for at have forlænget min kontrakt med F.C. København. Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg ville forlænge, da jeg elsker at være i klubben og føler, det er her, jeg har de største muligheder for at få opfyldt mine ambitioner om at vinde titler og spille europæisk fodbold. Vi er igen ved at bygge noget stort op, og det er jeg stolt over at være en del af.

- I forbindelse med min skade har jeg har en masse at takke klubben og klubbens fans for. Jeg har fået al den hjælp, jeg kunne ønske mig, samt en fantastisk opbakning. Det har betydet rigtig meget for mig. Nu vil jeg bruge min energi på det, som det hele handler om i foråret; nemlig at vinde mesterskabet og DBU pokalen.

Martin Vingaard kom til F.C. København fra Esbjerg i januar 2009. Han har spillet 105 kampe for Byens Hold og scoret 21 mål, heriblandt seks i klubbens internationale kampe.