Copa del Sol-placeringskampe

Østeuropæerne vandt deres puljer, danskerne blev nr. 2, svenskerne nr. 3 og nordmændene nr. 4! Sådan kan facit gøres op efter de indledende puljekampe i træningsturneringen Copa del Sol, der afvikles under lune himmelstrøg i Marbella. F.C. København sluttede som bekendt på andenpladsen med samme pointtal som Shakhtar Donetsk, men ukrainerne havde en bedre målscore og snuppede dermed førstepladsen. I den anden gruppe vandt CSKA Moskva den ”afgørende” puljefinale mod OB med 3-1 og går altså til finalen med max-point.

 

BLÅ GRUPPE
 1. Shaktar Donetsk  3   6-1   7 
 2. F.C. København  3   5-2  7
 3. Kalmar FF  3   7-8  3
 4. Molde FK  3   4-11  0

 

RØD GRUPPE
1. CSKA Moskva   3  10-4  9 
2. OB  3    6-5  6
3. Elfsborg  3    3-6  1
4. Rosenborg  3     4-8   1

 

Torsdag og fredag spilles placeringskampe, hvor de to puljevindere mødes i en finale og desuden mødes de to nr. 2 osv. Det indebærer altså et russisk-ukrainsk opgør i finalen og tre nationale opgør mellem de skandinaviske mandskaber.

Resultaterne kunne indikere, at de danske hold er længere fremme i sæsonforberedelserne end de svenske og norske, men SAS Ligaen begynder kun en uge før Allsvenskan og Tippeligaen, der skydes i gang den 12.-13. marts.

F.C. København og OB spiller deres "bronzekamp" fredag kl. 17, og finalen mellem CSKA Moskva og Shakhtar Donetsk afvikles fredag kl. 20. Torsdag mødes Molde og Rosenborg kl. 17, og Kalmar FF og Elfsborg kl. 20. Alle kampene spilles på Estadio Municipal de Marbella  og sendes live på Canal 9.

  

Martin Vingaard har været stærkt spillende i Copa del Sol og er ligesom César Santin noteret for 2 af løvernes 5 scoringer, mens Zanka står for den femte. 

Foto: Lars Møller, Sportsagency.dk