Sammen Igen - en fodboldfest for klubben & byen

SAMMEN IGEN - Kom til fodboldfest for klubben og byen!

For kun 150 kr. kan du sikre dig adgang til den første 3F Superliga-kamp, hvor vi igen kan fylde Parken!

Vi ved ikke, hvornår det bliver - men vi ved, at det bliver en dag, du ikke vil gå glip af. Dagen, hvor alt det vi savner, er tilbage... en Københavner-begivenhed af de helt store, når vi igen kan fylde tribunerne. Og en dag, du altså allerede nu kan sikre dig adgang til!

Vi skal fejre, at vi kan være sammen om en fodboldfest for klubben, byen og fodbolden igen. ​

Vi glæder os ubeskriveligt meget!
Det er ubeskriveligt, hvor meget vi glæder os til synet, lyden og følelsen af fyldte tribuner. Det er vi ikke alene om. Det har alle F.C. Københavnere længtes efter al for længe - også dem, der måske havde set frem til deres første FCK-kamp.

Derfor giver vi nu mulighed for at sikre en plads i Parken denne historiske dag, både for dig selv og dine med-fans, selvom vi af gode grunde endnu ikke ved, hvornår det bliver - eller hvem, vi spiller imod.

Vi er allerede nu i gang med at planlægge dagen. Derfor giver vi jer, der ikke allerede er sikret plads med et gyldigt sæsonkort eller abonnement for den gældende sæson, mulighed for at sikre jer adgang til den store festdag på BILLET.FCK.DK.

Køb adgang til kampen for kun 150 kr.
Du kan lige nu købe en adgangsgivende billet-voucher til kun 150 kr. til den ikke-fastlagte dato/kamp.

Billetten giver fleksibilitet i forhold til tribunevalg og mulighed for at få plads sammen med venner og familie.

Kan du ikke deltage på "åbningsdagen", kan du bruge billetten til én af vores næste fire 3F Superliga-hjemmekampe. Billetterne er ikke personlige, og du kan derfor godt købe billetter til venner og familie.

>>> BLIV EN DEL AF DEN STORE FODBOLDFEST FOR 150 kr. 

Sæsonkortholdere og abonnenter er sikret adgang!
Fra vores sæsonkortholdere og abonnenter har vi i denne udfordrende tid ikke oplevet andet end overvældende støtte, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen under de forhold, vi alle savner. Alle med et gyldigt sæsonkort/abonnement for den gældende sæson har selvfølgelig adgang til den givne kamp.

Bliver det en kamp i denne sæson, er alle nuværende sæsonkortholdere/abonnenter sikret adgang. Bliver det i næste sæson (eller derefter), skal du have gyldigt sæsonkort/abonnement til den tid for at være sikret plads.

Hvem skal du have med til fodboldfest?
Vi opfordrer jer samtidig til at fortælle om fodboldfesten til venner og bekendte, der også har måttet undvære fodbolden i over et år! 

Sammenholdet og venskaberne er jo en stor del af det at gå til fodbold, så spred budskabet om denne festdag til alle dine medfans, så vi sammen kan fylde Parken igen.

>>> Find din billet her

F.C. København udvælger kampen ud fra kravet om, at den skal kunne afvikles med så fyldt et Parken som vores kapacitet tillader. Vi håber og tror på, at det bliver en kamp i 2021/22-sæsonen.

Ønsker du plads til kampen på Sektion 12 (Nedre/Øvre)?
På vores fantastiske stemningstribune bag målet, Sektion 12, oplevede vi inden Corona-nedlukningen en rivende udvikling med en række udsolgte kampe og en visuel og lydmæssig kulisse, der overgik vores vildeste fantasi.

Mange fans på Sektion 12 er allerede klar til kampen via deres sæsonkort eller abonnement, og dette, sammenholdt med den store efterspørgsel på adgang til tribunen, betyder, at vi har reserveret 2000 pladser til billet-vouchers på Øvre B/Sektion 12 Øvre.


Video guide: Sådan køber du billet-voucheren