F.C. Københavns træningsanlæg Nummer 10

Følg træningen

Vigtigt

På grund af corona-situationen er der desværre ikke adgang til at overvære træningen i øjeblikket.


Førsteholdets træning på Nummer 10 er normalt altid åben for tilskuere, presse mv. Man skal blot holde sig til de afmærkede områder.

Spillerne træner normalt på bane 1 i sommerhalvåret og på bane 3 i vinterhalvåret.

  • Bane 1 er nærmest Nummer 10
  • Bane 2 ligger ved siden af - tættest på KB's anlæg. Bane 2 er indtil videre lukket på grund af genopførelsen af KB Hallen.
  • Bane 3 ligger vinkelret på bane 1 og 2 og benyttes primært i vinterhalvåret, da den har varme under græsset.

Tilskuer-området er inden for den grønne indhegning mellem klubhuset og bane 1. Der er indgang fra en sti, der går mellem Nummer 10 og O.V. Kjettinge Alle (en lille sidevej til Jens Jessens Vej).

Når spillerne træner på bane 3, kan den være svær at følge fra tilskuer-området. Man er derfor velkommen til at følge træningen fra den modsatte side ovre ved KB's anlæg. Man skal blot gå uden om træningsbanerne og ind ved byggepladsen, hvor KB Hallen er under genopførelse. Træningsbanerne må under ingen omstændigheder betrædes.

Autografer, selfies m.m. foregår efter træningen omkring tilskuer-området foran Nummer 10.

Du kan se i kalenderen, hvornår holdet træner de kommende 1-2 uger. Her vil det også blive oplyst, hvis spillerne undtagelsesvis træner i Telia Parken, hvor der normalt ikke er adgang til at overvære træningen.

Bemærk dog, at det er cirkatider (længden på træningen kan variere på dagen), og at der kan ske ændringer med kort varsel.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice@fckdk.