Carlos Zeca

Zeca før OB: Vi skal tilbage på vindersporet

Efter landsholdspausen står næste udfordring for døren, når vi skal møde OB i Odense på søndag. Forberedelserne er i fuld gang, og Zeca nyder at være tilbage i København efter dagene med sit landshold.

”Efter sådan et break er det rart at være tilbage i hverdagen blandt holdkammeraterne og fortsætte det arbejde, vi er i gang med. Og det er at ændre tingene, som de er nu, for vi vil selvfølgelig op og ligge nummer 1,” siger Zeca, inden han vender fokus mod søndagens kamp.

”Vi skal tilbage på vindersporet, så det er en rigtig vigtig kamp. Jeg føler, at vi er begyndt at blive rigtig gode som hold. Vi kender hinanden bedre, vi forstår bedre som et kollektiv, og hvilken retning trænerstaben sætter for os,” fortæller Zeca og pointerer samtidig, at der er masser af arbejde forude for holdet.

”Det hele sker jo ikke bare fra den ene dag til den anden, men jeg synes, at der er gode fremskridt. Både for mig selv personligt, men også for mit samarbejde med holdet og for hele holdet generelt. Og det skal vi selvfølgelig vise på søndag mod OB.”

Kampen i Odense fløjtes i gang kl. 18.