Jonas Wind og Simon Fouchard

Wind: En kamp og et mål mod AGF skal udbygges

Jonas Wind fik sidste søndag endelig sit comeback efter at have været uden fodboldkampe siden slutningen af august 2019, og det var en hård, men skøn følelse at komme i kamp igen.

"Hvis vi lige ser bort fra resultatet var det en virkelig fed følelse at komme i kamp igen. Det blev til flere minutter end beregnet, og der er stor forskel på træning og kamp. Men det føltes godt, touch og teknik sidder stadig i skabet, nu skal der bygges på rytmen og den form det kræver at spille 3F Superliga-kampe," fortæller Jonas Wind.

Nu venter der så en ny 3F Superliga-kamp, og Jonas Wind har faktisk kun én gang tidligere spillet mod AGF på senior-niveau. Det var nemlig hjemmekampen tilbage i juli måned i denne sæson. Her var Wind selvfølgelig også på pletten i 2-1 sejren.

"Ja, det er fin lille statistik. Lad os gå efter at få udbygget den positivt på søndag i Århus. Jeg har faktisk aldrig spillet på deres stadion før, så det kan også blive en sjov lille en at få med. Vi må se hvor mange minutter det kan blive til søndag, men ugen er forløbet fint og kroppen har det godt," siger Jonas Wind.