Dame N'Doye

Videre efter straffespark

Efter en 1. halvleg på det jævne, hvor Bendtner kom til et par udmærkede afslutninger, satte vi for alvor tryk på efter pausen, hvor Dame N'Doye også gjorde comeback.

Men på hjemmeholdets eneste hjørnespark kom de i front med tyve minutter igen, da Jonathan Witt headede bolden i nettet.

Heldigvis bragte indskiftede Fischer kort efter balance i regnskabet, og i vores afsluttende pres ramte han også stolpen, men det blev ved 1-1 efter ordinær spilletid.

Kort inde i den forlængede spilletid gjorde vi det endnu sværere for os selv, da Falk fik sit andet gule kort og måtte forlade banen. Hillerød overtog meget af spillet, men lidt inde i den anden halvleg af den forlængede spilletid blev de også reduceret til ti mand.

Trods flere behjertede forsøg kunne vi dog ikke fremtvinge afgørelsen, og derfor måtte vi igen ud i straffesparkskonkurrence.

Kalle Johnsson blev redningsmand med to gode redninger, mens Bendtner, Zeca, Holse og Nelsson udnyttede deres forsøg og dermed sendte os videre til 4. runde.