Youth League fælles holdfoto

Ugen der gik (41/2022)

Der har ikke været den store aktivitet i U-ligaerne, for U19's udekamp mod Brøndby blev udsat - den skulle være spillet i lørdags - og i weekenden var U14 og U15 en tur i Tyskland. U15 spillede lørdag mod Fortuna Düsseldorf, mens U14 mødte Borussia Mönchengladbach, og søndag spillede begge årgange mod Borussia Dortmunds ditto.

Men vores U15-hold spillede Derby i onsdags og vandt 1-0 på et mål af Tristan Panduro allerede i kampens første minut. Dermed ligger drengene p.t. nr. 3 i tabellen, men holdene har ikke spillet lige mange kampe.

FEM MED U16-LANDSHOLDET
Vi har fem årgang 2007-spillere med på det danske U16-landshold til en  4-nationers turnering i Portugal fra 12.-19. oktober: Tobias Breum-Harild, Graham Ankamafio, Oliver Højer, Jonathan Moalem og Roberto Risnæs

Fredag tabte Danmark 1-2 til Portugal: Graham spillede hele kampen, Tobias og Oliver spillede 1. halvleg, og Roberto og Jonathan spillede 2. halvleg

Søndag den 16. tabte Danmark 2-3 til Belgien: Jonathan og Roberto blev udskiftet efter 58 minutter, hvor Oliver kom ind - og Graham kom ind efter 70 minutter, mens Tobias blev på bænken.

Den sidste kamp er tirsdag mod Tyrkiet.

Jonathan Moalem
Jonathan Moalem - en af fem, der er med U16-landsholdet. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

FIRE UDTAGET TIL U17-LANDSHOLDET
Tristan Fynbo Birch, Cornelius Olsson, Victor Froholdt og Amin Chiakha er udtaget til EM-truppen, der skal til Rumænien fra 23. oktober til 2. november og møde Rumænien 26.10, Estland 29.10 og Belgien 1.11.

Amin Chiakha
Amin Chiakha fik U19-debut mod Manchester City i sidste uge. Foto: Gaston Szerman, FCK.DK

B1903 FIK POINT PÅ BORNHOLM
B1903 var lørdag eftermiddag  bagud to gange mod NB Bornholm, men spillede uafgjort 2-2 på mål af Oliver Ritter Schneider og Jonas Sjøstrøm. Alle mål faldt før pausen.

03'erne ligger dog stadig næstsidst i Københavnsserien efter 11 runder. På lørdag kl. 14 kommer rækkens nr. 2, FB, på besøg på Lyngbyvejen.

KB VANDT IGEN
KB ligger med fremme i serie 2 (pulje 3) på en fjerdeplads, tre point fra førstepladsen, efter i lørdags at have vundet 4-2 i lokalopgøret mod FB 3. Magnus Morgen Hansen scorede det første, og Andreas Caspersen de tre øvrige, heraf to på straffe.

På søndag gælder det AB Tårnby 2 på KB's anlæg.

OLDBOYS SLOG LYNGBY
Mandag aften vandt Oldboys 2-0 over Lyngby på mål af Martin Vingaard (assisteret af William Kvist) og Nicki Due-Rasmussen. De gamle drenge er på en delt andenplads med Stenløse, men med ni point op til topholdet Hvidovre IF, som endda er uden Kim Christensen i målet.