U17-holdet

Ugen der gik (16/2023)

AC HORSENS-U19 3-1
U19 led forårets andet nederlag, da de trods en tidlig føring i Horsens kom lidt i gavehumør og var bagud 1-3 allerede efter en halv time - og derved blev det.

På plussiden kan vi glæde os over, at Oliver Højer fik comeback efter to måneders skadepause.

Lørdag den 22. april 2023, kl. 12.30
AC HORSENS U19-FCK U19 3-1 (3-1)
8.: 0-1 Emil Rohd
10.: 1-1 Frederik Roslyng
24.: 2-1 Oliver Roche
30.: 3-1 Oliver Roche

Andreas Dithmer – Oliver Svendsen (59.: Emil Møller), Aksel Halsgaard, Ethan Amundsen-Day, Hjalte Bidstrup – Thomas Jørgensen, Nikolaj Zachariassen (43.: Andreas Clasen), Oscar Højlund (65.: Oliver Højer) – Emil Rohd, Alexander Simmelhack, Noah Sahsah

Ikke benyttet: Samuel Andersen (GK), Galdur Gudmundsson og Cornelius Olsson

På lørdag er der U19-Derby på KB’s anlæg – nærmere info følger om tilskuerforholdene - men allerede tirsdag kl. 14 mødes de to hold i U19-pokalsemifinalen, der spilles i Brøndby. (Vi skrev sidst, at den skulle spilles onsdag i sidste uge, men den blev flyttet...)

AC HORSENS-U17 1-4
Efter fire nederlag i træk kom U17 tilbage på vindersporet i Horsens og er stadig ligaens mest scorende hold (62 mål i 19 kampe), men er til gengæld to point efter FC Nordsjælland, der har spillet tre kampe færre.

To mål i 1. halvleg af Amin Chiakha, David Katlego øgede et kvarter før tid, og efter en Horsens-reducering scorede Amar Diagne det fjerde mål i tillægstiden.

Også U17 spiller Derby på KB’s anlæg på lørdag.

AC HORSENS-U15 1-2
U15 vandt 2-1 i Horsens på et selvmål og et mål af Abdul Daramy, og alle kampens tre mål faldt i de første 11 minutter. Drengene ligger på en delt førsteplads med OB, men vi har spillet en kamp mindre.

U15 spiller først Derby søndag kl. 14 på KB’s anlæg.

U14 spillede lørdag middag 3-3 hjemme mod B.93, men deres (forårs)turnering følger ikke de landsdækkende ligaer for U15, U17 og U19, og U14’s næste kamp er ude mod FC Nordsjælland på søndag kl. 12.30.

B1903-B1960 1-2
B1903 tabte i lørdags 1-2 hjemme til B1960 efter at have ført 1-0 til fem minutter før tid på et mål af Oliver Smith efter 20 minutters spil. De har nu fem point op til en plads over nedrykningsstregen i Københavnsserien, og der mangler otte spillerunder.

Næste kamp er lørdag kl. 12 i Valby mod Vigerslev BK.

SUNDBY-KB 2-2
Efter tre sejre i træk led KB årets første pointtab i onsdags ved at spille 2-2 ude mod Sundby BK 3, hvor de var bagud 0-2 efter 12 minutter, men udlignede efter pausen på mål af Jonathan Grumme og Sebastian Mønster. KB fører stadig Serie 2-kredsen, tre point foran Sundby.

Næste kamp er søndag den 30. april, kl. 12 hjemme mod Fremad Valby 3.

OLDBOYS
De gamle drenge skal onsdag aften forsvare førstepladsen i Dragør, og det er jo KB’s fødselsdag, så hvis de er i gavehumør, er det forhåbentlig til at modtage og ikke give gaver…