Jubel efter scoring

Ugen der gik (14/2022)

U19-VEJLE 4-0
Uden de store problemer sikrede U19-topholdet endnu en sejr, og da Brøndby samtidig tabte, øgede de afstanden i tabellen til otte point for en kamp mindre.

Mattias Jakobsen var småskadet, og i stedet spillede William Clem i midterforsvaret, mens Isak Johannesson overtog hans plads som 6'er.

Sejren blev grundlagt med to kontrascoringer i de første 20 minutter af en 1. halvleg, hvor Vejle dog også havde bolden meget og var tæt på et par gange, men bl.a. en stor redning af Johan Guadagno forhindrede en reducering. Vi havde dog god kontrol over tingene, og i den anden ende ramte Orri Óskarsson også overliggeren tæt under mål.

Ali Almosawe
Ali Almosawe scorer til 1-0. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Efter en times tid blev vejlenserne reduceret til ti mand, og siden var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, for vi kunne have scoret mere end de to mål yderligere, som det blev til. Det endte derfor, ligesom sidste uges kamp mod SønderjyskE, med 4-0 efter 2-0 ved pausen.

Orri er nu oppe på 23 mål i sæsonen, mens Haarbo lavede sit tiende.

72.: 0-4 Daniel Haarbo

Johan Guadagno – Emil Møller, William Clem, Ethan Amundsen-Day, Elias Jelert – Emil Højlund, Isak Johannesson, Daniel Haarbo – Ali Almosawe, Orri Óskarsson, Noah Donovan Sahsah

Ind fra bænken kom Oscar Højlund, William Maretti, Aksel Halsgaard, Fisnik Isaki og Jeppe Corfitzen.

Lørdag kl. 13 venter en udekamp mod FC Midtjylland, og næste lørdag den 22. april, kl. 12 kommer AC Horsens på besøg på KB's anlæg.

U17-VEJLE 2-1
Den lidt yngre årgang havde større problemer med at hive en sejr i land, men det lykkedes til sidst. Drengene fører nu U17-ligaen et point foran OB og med to kampe færre spillet.

Vejle kom foran efter en halv times tid, med midt i 2. halvleg udlignede Emil Thor, hvorefter Emile Chambo scorede sejrsmålet til 2-1 fem minutter før tid efter en dødbold.

"FCK er det bedst spillende hold i ligaen, og de er utroligt dygtige rent strukturelt og på et teknisk højt niveau, så det er fedt at blive målt op imod dem, og vi tager en masse ting med videre i rygsækken efter sådan en kamp," sagde den gamle FCK-kending Morten Bisgaard, der træner Vejles U17-hold.

U17 møder FC Midtjylland på udebane Skærtorsdag kl. 13 og Brøndby ude næste onsdag kl. 17.

U15-VEJLE 3-0
For anden weekend i træk gjorde vi rent bord mod jyske gæster, da U15 også besejrede Vejle. David Katlego bragte tidligt holdet foran, og i 2. halvleg øgede Sashwat Rana og Roberto Risnæs.

Holdet tager i påsken til en international turnering i Rotterdam og skal først i kamp i U15-ligaen igen lørdag den 23. april, kl. 12 hjemme mod AC Horsens.

IGEN ÆRGERLIGT POINTTAB FOR 03'ERNE
Brønshøj-B1903 lyder som en gammel københavnerklassiker fra Københavns Idrætspark, men lørdagens opgør var en Danmarksseriekamp på Tingbjerg Ground.

Ligesom sidste weekend i Ishøj var 03'erne meget tæt på sejr, men denne gang udlignede modstanderen dog "allerede" i det 85. minut, efter at Søren Bech Jensen havde bragt 03'erne foran efter et kvarter.

Fire ærgerlige pointtab, som havde sendt B1903 et par pladser op i tabellen, men de ligger fortsat nr. 8 ud af de 10 hold.

KB's serie 1-hold indleder foråret Skærtorsdag kl. 12 ude mod Frem 2.

På lørdag kl. 14 gælder det Allerød FK hjemme på anlægget på Lyngbyvej.