U17 holdfoto

Ugen der gik (09/2023)

U19 TABTE I RANDERS
U19 led forårets første nederlag, da de tabte 1-4 i Randers.

Thomas Jørgensen scorede til 1-0 kort før pausen, men Randers udlignede efter en times tid - og scorede tre gange mere i de sidste 12 minutter, hvorefter de i øvrigt blev reduceret til ti mand.

Emil Rohd fik comeback efter en skadepause, da han kom på banen efter pausen, mens det har længere udsigter med navnebror Emil Højlunds comeback. I lørdags manglede også Emil Møller, Oscar Højlund og Alexander Simmelhack.

Holdet er dog stadig "kun" to point efter topholdet FC Midtjylland, der lørdag tabte 3-4 i Brøndby efter at have været bagud 0-4 efter en time.

U19 spiller igen allerede på fredag kl. 13, hvor Esbjerg er modstanderen på KB's bane 9.

83.: 4-1 Nikolaj Hedegaard Bregenov

Andreas Dithmer - Hjalte Bidstrup, Cornelius Olsson (84.: Ethan Amundsen-Day), Aksel Halsgaard, Oliver Svendsen - Thomas Jørgensen, Nikolaj Zachariassen, Victor Froholdt (59.: Oliver Højer) - Tamás Szücs (46.: Emil Rohd), Amin Chiakha, Noah Sahsah

Ikke benyttet: Eliot Saaby, Tristan Fynbo og Andreas Clasen

Du kan også skrive dig bag øret, at U19 spiller Future Cup-kamp mod FC Midtjylland næste torsdag den 16. marts, kl. 14 på KB's baner.

U17-SEJR I RANDERS
U17 fulgte op på forårspremieresejren over OB ved at vinde 3-2 i Randers efter 1-1 ved pausen.

Anfører Hunor Vajk Németh bragte drengene foran 1-0, og efter pausen gjorde ungareren det også til 3-1, efter at Galdur Gudmundsson havde scoret til 2-1. Randers-reduceringen faldt midt i 2. halvleg, og siden kørte vi sejren hjem og konsoliderede førstepladsen med et forspring på seks point til FC Midtjylland.

U17 spiller allerede onsdag kl. 15.00 U17-Derby i Brøndby, og ellers er der først kamp igen den 25. marts.

Hunor var i sidste uge afsted med Ungarns U16-landshold og mødte mod Belgien, som ungarerne tabte 0-1 til, og Hunor startede inde i kampen med anførerbindet.

Hunor Vájk Nemeth
Hunor Vajk Németh i duel med Belgiens Noah Makembo-Ntemo. Privatfoto.

U15 FASTHOLDT OGSÅ FØRSTEPLADSEN
Med en 3-1-sejr - også i Randers - fastholdt U15 førstepladsen foran OB, der vandt 3-0 i en vigtig topkamp mod rækkens nummer 3, AGF.

Ligesom U19 spiller U15 på fredag kl. 13 hjemme mod Esbjerg på KB's baner.