Viktor Claesson

UCL-billetsalg: Forkøbsretten for abonnenter & kortholdere er startet!

Vores sæsonkortholdere og abonnenter kan nu (mandag d. 29. august kl. 11:00) sikre sig adgang til vores hjemmekampe i Champions League gruppe G.

Det er femte gang, at vi står i UEFA Champions League-gruppespillet, og denne gang ser kampprogrammet for hjemmekampe således ud:

  • F.C. København - Sevilla FC, 14. sep. kl. 21, Parken 
  • F.C. København - Manchester City, 11. okt. kl. 18:45, Parken 
  • F.C. København - Dortmund, 2. nov. kl. 21, Parken 

Få adgang med gruppespilspakken
Sæsonkortholdere og abonnenter har pt. mulighed for at sikre sig adgang til kampene med en gruppespilspakke, der giver adgang til alle 3 hjemmekampe. Forkøbsretten for abonnenter og sæsonkortholdere gælder frem til fristen på onsdag d. 31. august kl. 11:00. 

Vi forventer at alle pladser til de tre hjemmekampe sælges som gruppespilspakker. Derfor er dette pt. den eneste måde at sikre sig adgang til de tre store Champions League-aftener.

Har du Platinkort, er du allerede sikret adgang og skal ikke foretage dig yderligere.

>>> Køb gruppespilspakken her

Tilkøb op til i alt 8 gruppespilspakker
Alle sæsonkortholdere og abonnenter har lige nu mulighed for at købe op til 8 pladser som gruppespilspakker. Det vil sige deres egen plads + op til 7 ekstra pladser til medfans. Ved tilkøb af ekstra pladser, kan der frit vælges mellem alle ledige og ikke-reserverede pladser i Parken. 

OBS: Da alle pladser er reserveret på Sektion 12, er det ikke muligt at tilkøbe yderligere gruppespilspakker på Sektion 12 til personer uden et abonnement på Sektion 12. 

Billetterne i gruppespilspakkerne er ikke personlige
Hvis man er forhindret i at deltage ved en eller flere af kampene, minder vi om, at billetterne ikke er personlige, og derfor kan benyttes af en medfan. 

Priser
OBS: Pt. er flere afsnit reserveret til sæsonkortholdere, abonnenter og sponsorer.  

UCL BILLETPAKKE (Adgang til alle tre gruppekampe - FCK-SEVILLA, FCK-MAN.CITY, FCK-DORTMUND) Voksen (15+ år) Barn (0-14 år)
Langside - C6, C7, C9, C10, A6 1.745 kr. 899 kr. 
Langside - C3, C4, C12, C13 1.645 kr. 825 kr.
Langside - C2, C14 1.545 kr.  775 kr.
Langside - C1, C15 1.495 kr. 745 kr.
Sektion 12 1.145 kr.  
Premium - A5 4.100 kr.   
Premium - A3, A9 3.250 kr.  
Premium - A2, A10 2.700 kr.  
Langside - A7 2.550 kr. 1.275 kr.
Langside - A4, A8 2.250 kr. 1.125 kr. 
Langside - A1, A11 1.795 kr. 899 kr.

 

Sæsonkort- og abonnement-information

Platinkort: Platinkortholdere har alle europæiske hjemmekampe inkluderet, og har derfor allerede adgang til deres faste plads og skal ikke foretage sig yderligere. Det er derudover muligt at tilkøbe op til 7 ekstra gruppespilspakker blandt alle ledige/ikke-reserverede pladser i Parken.

​​​​​A-tribune kort-abonnement, C-tribune-kort og kort-abonnement på A- eller C-tribunen: Kan tilkøbe egen faste plads i Parken. Med mulighed for at tilkøbe op til 7 ekstra gruppespilspakker blandt alle ledige/ikke-reserverede pladser i Parken. ​​​​

Sektion 12 abonnenter: Kan købe én plads på Sektion 12. Med mulighed for at tilkøbe op til 7 ekstra gruppespilspakker blandt alle ledige/ikke-reserverede pladser på øvrige tribuner i Parken. OBS: Da alle pladser er reserveret på Sektion 12, er det ikke muligt at tilkøbe yderligere gruppespilspakker på Sektion 12 til personer uden et abonnement på Sektion 12.

Familietribune billet-abonnement: Kan tilkøbe gruppespilspakke blandt alle ledige pladser på øvrige tribuner i Parken, da der til kampene ikke er Familietribune på D-tribunen. De har ligeledes mulighed for at tilkøbe op til 7 ekstra gruppespilspakker blandt alle ledige/ikke-reserverede pladser i Parken. 

FRIST FOR FORKØB FOR SÆSONKORTHOLDERE OG ABONNENTER:
Onsdag d. 31. august kl. 11:00

>>> BILLET.FCK.DK

>>> VIDEO-GUIDES: Sådan køber du din gruppespilspakke til Champions League med sæsonkort eller abonnement 


Er du ikke abonnent eller sæsonkortholder? 

  • Onsdag den 31. august kl. 16:30: Salg af evt. ledige pladser åbner eksklusivt for tidligere billetkøbere
  • Fredag den 2. september kl. 12:00: Evt. resterende pladser fra partnere og sponsorerer frigives i salg til tidligere billetkøbere

Det er pt. ikke fastlagt, om der bliver åbent salg af billetter til alle interesserede.

>>> Tilmeld dig info-listen og modtag direkte information om billetsalget

Parken oversigt gruppespilspakker