Så har de unge også sommerferie

U19 spillede 3-3 mod Esbjerg

Lørdag eftermiddag spillede FCK/KB’s U19-hold årets anden kamp i U19 Drenge Ligaen. Efter en 2-0 sejr i den første runde, så måtte holdet i dag nøjes med et point efter uafgjort 3-3 mod Esbjerg.

Af Jan Eliassen

Siden den første kamp blev spillet har U19-holdet været en tur i Frankrig for at deltage i en international ungdomsturnering, og her endte tre ud af fire kampe uafgjort, og det var måske noget der faldt i holdets smag, siden dagens kamp mod Esbjerg også endte uafgjort ...

Dagens kamp var en meget våd, og underholdende, fornøjelse. Begge hold gik friskt til den og skal roses for at ville ”hen over stepperne”, og på trods af, at banen var meget glat, så blev der leveret fin fodbold af begge hold.

Esbjerg kom foran i første halvleg, og selvom FCK/KB også havde deres chancer, så var de berømte marginaler ikke på hjemmeholdets side. Anden halvleg var blot 20 sekunder gammel da Esbjerg scorede til 0-2. FCK/KB nægtede dog at give op, og efter 60 minutters spil reducerede Marc Dal Hende til 1-2. Kort efter fik FCK/KB’s Sean Christoffersen det røde kort, og det begyndte nu at se svært ud.

Men holdet viste god moral og blev ved at kæmpe, og spille god fodbold, og eksempelvis Thomas Delaney gjorde en fin figur. 20 minutter før tid scorede Marc Dal Hende så sit andet mål. Det rystede Esbjerg og FCK/KB fortsatte derfor fremad, og 10 minutter senere scorede anfører Andreas Moos så til 3-2. I perioden efter føringsmålet havde Esbjerg to store chancer som Mikkel Hasling flot reddede, og også træværket var med FCK/KB i den sidste del af kampen. Men på trods af storspil i målet og lidt held, så lykkedes det alligevel Esbjerg at score på en dødbold tre minutter før tid.

Efter dagens våde omgang på Frederiksberg fik FCK.DK denne kommentar fra træner Jonnie Larsen:

- Først og fremmest var det en rigtig god ynglingekamp, og set gennem talentudviklingens briller, så var det en meget underholdende kamp. Selvom vi er bagud, og en mand i undertal, hvad der vel kan siges at være modgang på højeste niveau, så kommer vi godt igen, og kommer endda foran 3-2. Vi kunne måske endda have vundet kampen, men desværre så brænder Andreas Moos den friløber han har i 89. minut. Men begge hold fortjener ros for dagens kamp.

FCK/KB kan dermed konstatere, at de er kommet fint i gang med den nye sæson efter en sejr og en uafgjort i de to første kampe.

FCK/KB’s næste kamp er lørdag den 30. august klokken 12, hvor U19 ynglingene på udebane møder Vejle.