U19-pokalvinderne

U19-pokaltriumf: 5-0 over Lyngby

Efter en pauseføring på 2-0 endte U19 med en 5-0-sejr over Lyngby i aftenens pokalfinale og sikrede dermed The Double i sæsonen 2021/22.

De unge løver manglede en del spillere, der normalt ville starte inde i en kamp som denne, men satte sig alligevel solidt på kampen lige fra første fløjt.

Med lidt held og skarphed var de også kommet foran, inden den første scoring efter en halv times spil, hvor Lyngby netop var reduceret til ti mand i ti minutter - en regel, man spiller med i denne turnering, når der bliver uddelt gult kort.

Jeppe Corfitzen åbnede scoringen, efter Thomas Jørgensen havde forsøgt sig, og inden pausen øgede FIsnik Isaki til 2-0, kort efter han havde fået annulleret et mål for offside. Men der var chancer til meget mere, som definitivt kunne have punkteret kampen allerede på halvvejen.

Jeppe Corfitzen
Jeppe Corfitzen scorer til 1-0. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

 

Fisnik Isaki
Fisnik Isaki øger til 2-0. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Lyngby, der stillede et mere fysisk hold end vores, kom godt ud efter pausen og havde bolden en del de første ti minutter, men Samuel Andersen blev aldrig sat på de store prøver.

Et kvarter før tid gik midtstopper Aksel Halsgaard med frem og øgede til 3-0 med et fladt, velplaceret langskud, og så var kampen definitivt afgjort.

Aksel Halsgaard
Aksel Halsgaard - målscorer til 3-0. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


De sidste fem minutter blev Jeppe Corfitzen dobbelt målscorer, inden Daniel Haarbo satte det sidste punktum for en rigtig flot og velgennemført kamp af vores relativt unge hold.

Nede i Israel sidder Noah Sahsah samt Emil og Oscar Højlund til U17 EM, og uden for sad bl.a. Mattias Jakobsen, William Kaastrup og William Clem med skader samt William Maretti og Ali Almosawe. Alle spillere, der har mange U19-kampe på CV'et i de seneste sæsoner. Og så har vi slet ikke talt om Elias Jelert og Roony Bardghji samt de mange førsteholdsspillere, som egentlig stadig er U19-spillere...

Men bredden er stor og stærk på både U19 og U17, for Aksel Halsgaard og Thomas Jørgensen gik ind på holdet fra start - efter at være rykket op fra U17 i vinter og mest spillet U17 i foråret - og også Victor Froholdt og NIkolaj Zachariassen kom ind i 2. halvleg fra U17-holdet. Og så viste de mere garvede Corfitzen, Isaki og Haarbo, at der er andre målnæser på holdet end Orri Óskarsson!

Jeppe Corfitzen blev i øvrigt kåret som kampens spiller, selv om stadionspeakeren - til holdkammeraternes store morskab - konsekvent kaldte ham Jesper Corfitzen...

Jeppe Corfitzen
Kampens spiller - Jeppe Corfitzen. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Jo, det hele lover godt for fremtiden, så et stort tillykke til Hjalte Nørregaard og resten af hans trænerstab, der har ført holdet til The Double i denne sæson.

Matchfacts:
F.C. KØBENHAVN U19-LYNGBY U19 5-0 (2-0)
29.: 1-0 Jeppe Corfitzen
45.: 2-0 Fisnik Isaki
74.: 3-0 Aksel Halsgaard
85.: 4-0 Jeppe Corfitzen
91.: 5-0 Daniel Haarbo

Samuel Andersen - Emil Møller, Aksel Halsgaard, Valdemar Lund, Ethan Amundsen-Day - Thomas Jørgensen, Daniel Haarbo, Orri Óskarsson - Fisnik Isaki, Jeffrey Adjei-Broni, Jeppe Corfitzen

Indskiftet: Victor Froholdt, Emil Rohd, Jacob Perelman og Nikolaj Zachariassen

Kædedans foran de fremmødte FCK-fans, der tiljublede med sang og fyrværkeri. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK