Oliver Højer har bragt U19 foran 1-0

U19 indledte med sejr i Marokko

U19 fik en fin start på turneringen i Marokko men en fortjent sejr over FUS Rabat. Sejren kunne være blevet større end de 2-0, som Oliver Højer sørgede for med et mål i hver halvleg, som hver varede 25 minutter.

Cheftræner Morten Bisgaard var generelt fint tilfreds, men fandt også plads til forbedringer i dagens første kamp hernede.

"Vi brændte masser af chancer og fik det andet mål lidt for sent, i forhold til at lukke kampen noget tidligere, men alt i alt er der mange gode ting at tage med i dag," sagde han efter kampen.

"Men der er da også noget, jeg gerne vil se på video igen i forhold til om vi måske skulle have gjort anderledes, både i nogle situationer hvor vi presser, og når vi bygger op."

"Jeg synes, vi tabte for mange bolde, hvor vi enten tog for mange berøringer, blev tacklet eller spillede den forkerte aflevering. Men nu er det også bare træneren, der står her og finder hårene i suppen, for alt i alt synes jeg, at drengene skal have ros for en koncentreret indsats."

"Jeg kunne mærke allerede under opvarmningen, at de var fokuserede, og at de var der, og at de ville det. Så nu er vi i gang og med sejren er vi heldigvis sikre på at blive nummer et eller to i truppen og dermed er vi sikre på at få fem kampe hernede i stedet for kun fire, hvis vi var blevet nummer tre," sluttede Morten Bisgaard.

Der er kun tre hold i de indledende grupper, og FUS Rabat - som nåede finalen sidste år men tabte - spillede i formiddags 1-1 med brasilianske Flamengo, som vi møder onsdag kl. 11.30. Også den kamp kan du se på arrangørernes Facebook-side.

Med uafgjort sikrer vi førstepladsen i gruppen, men skal under alle omstændigheder spille kvartfinale på torsdag.

Matchfacts
Tirsdag den 20. februar 2024,  kl. 17.00 på The Mohammed VI Football Academy, Rabat.
F.C. KØBENHAVN U19-FUS RABAT U19 2-0 (1-0)
11.: 1-0 Oliver Højer
41.: 2-0 Oliver Højer

Holdet: Oscar Buur – Hjalte Bidstrup, Cornelius Olsson, Aksel Halsgaard (43.: William Glindtvad), Nicolai Blicher (46.: Andreas Clasen) – Hunor Vajk Németh (35.: Jonathan Moalem), Tristan Andrew, Oliver Højer – Galdur Gudmundsson (35.: Neo Jönsson), Amin Chiakha, Queyrell Tchicamboud (35.: Roberto Risnæs)