U-18: Randers FC-KB 3-2

Kampen mellem Randers og KB startede i moderat tempo, og københavnerne fik flere gange i løbet af de første 10 minutter sat sine kanter godt i scene. I det fjerde minut havnede et indlæg fra Kevin Timm hos Thomas Christiansen på midten, der tog et godt træk og afsluttede glimrende med venstrebenet, dog uden at afslutningen voldte Randers’ målmand de store problemer.

Randers valgte at spille med middelpres på KB’s bagkæde, hvilket gav tid og plads til at etablere opbygningsspil fra de fire i bagkæden. Det skulle dog vise sig ikke at være den store fordel, da banens beskaffenhed medførte at de københavnske drenge sjældent fik fart nok i opbygningsspillet nede bagfra, og dermed ikke fik Randersspillerne nok ud at løbe.

Randers satsede fra starten af kampen på hurtige omstillinger med lange bolde når de erobrede boldene på egen banehalvdel, hvilket i sagens natur medførte en del andenbolde på KB’s banehalvdel. I det ottende minut udløste en lang diagonalfremlægning et hjørnespark i KB’s højre side. Det efterfølgende hjørnespark fik lov at dumpe ned på kanten af det lille felt hvor Malik Conradsen dog fik clearet i sidste øjeblik.

Fra omkring det 10. minut begyndte Randers med større og større konsekvens at vinde de andenbolde der opstod efter de lange fremlægninger, og KB’s backs fik problemer med at lukke af i mand mod mand situationerne. I det 14. min tillod københavnernes venstreside en Randersspiller at gå på indersiden af back og han afsluttede meget flot, hårdt og fladt i det lange hjørne, helt nede ved højre stolpe til 1-0, uden chance for Frederik Vang i målet.

De næste 30 minutter bølgede kampen frem og tilbage. KB havde flere halve muligheder for at udligne, bl.a. et godt skud fra Marc Dal Hende, fra kanten af feltet og et hovedstød af Andreas Moos i bagerste område, på indlæg fra Kevin Timm. Timm prøvede også med at godt skud udefra i højre side som dog røg i sidenettet.

Randers fortsatte sit kontraspil og som halvlegen skred frem vandt de ikke blot andenboldene på værternes banehalvdel, men begyndte også i højere og højere grad at vinde alle andenbolde på egen banehalvdel. Kort før pausen gav det et gennembrud i KB’s venstre side som kun i sidste øjeblik blev redet af Mallik Conradsen igen - denne gang ved at vise fysisk mod i feltet.

Anden halvleg startede godt for københavnernes vedkommende. De fik overtag i boldbesiddelsen de første 10-15 minutter og udover at få sat kanterne i scene, lykkedes det også flere gange at få Thomas Christiansen med i det opbyggende spil, ved at spille fladt op gennem midten. Der skulle dog gå 10 minutter af anden halvleg, inden den første afslutning på mål. Et skud fra Thomas Christiansen, der gik over mål.

Varmen begyndte fra det 60.minut markant at få indflydelse på kampen, da begge hold begyndte at virke trætte i den trykkende hede, og der begyndte at opstå en del boldtab, og tekniske fejl i opspillet på begge hold. Efter aftale med kampens dommer blev kampen i det 70. minut afbrudt kort, for at samtlige spillere kunne indtage væske. KB benyttede lejligheden til at indskifte samtlige reserver for at sætte lidt energi ind på holdet.

Det skulle vise sig omgående at give resultat, desværre i første omgang, ikke som håbet. Den korte afbrydelse af kampen skete i forbindelse med et frispark til Randers midt på KB’s banehalvdel i højre side, og da kampen blev genoptaget var københavnerne helt væk i markeringerne inde foran eget mål. Indlægget passerede noget uforståeligt første mand og Randers  kunne sikkert heade indlægget ind, til føring 2-0.

De tre indskiftninger gav dog fornuft til kantspillet og især Sean Christoffersen havde et par rigtig gode aktioner i venstre side. Det medførte i det 78. minut et hjørnespark som Sean selv sparkede. Indlægget blev flot leveret til bageste område hvor Thomas Christiansen igen dukkede op og headede bolden ind til reducering 2-1.

Der skulle imidlertid kun gå godt et minut før KB’s manglende parathed i forsvarsspillet igen blev straffet. En af de utallige lange fremlægninger fra Randers, der over flere omgange kunne have været clearet i højre side, hvis værterne havde været parate på andenboldene, blev lidt tilfældigt skubbet ind i midten, hvor en Randers spiller konsekvent screenede Magnus Sonne af, så en medspiller kunne komme til en upresset afslutning. En mulighed der sikkert blev omsat til en 3-1 føring til Randers.

Et ærgerligt mål umiddelbart efter københavnernes reducering. Bare to minutter senere, i det 81. minut, trak Sean Christoffersen sig igen fri i venstre side og gik ind i banen, og herfra leverede han et fremragende indlæg til bageste stolpe hvor Thomas Christiansen dukkede op og afsluttede med en flugter fra tæt hold. Randers’ glimrende målmand kastede sig imidlertid frygtløst ud i Thomas i afslutningsøjeblikket og fik blokeret. De sidste godt 10 minutter pressede KB hårdt, og i kampens 90. minut gik Kevin Timm ”solo” i højre side, trak godt ind i banen og fik afsluttet hårdt og fladt, helt nede ved venstre stolperod til reducering til 3-2. Det blev desværre ikke til mere.

Startopstilling:

Frederik Vang Larsen

Danni Jensen - Jacob Albrechtsen - Mallik Conradsen - Magnus Sonne

Saban Özdogan - Thomas Christiansen - Nicklas B. Kristensen

Kevin B. Timm - Andreas Moos - Marc Dal Hende

Udskiftninger:
65. minut: Sean Christoffersen ind - Andreas Moos ud
65. minut: Mads Aunvig ind - Marc Dal Hende ud
65. minut: Jamal Bhuyan ind - Nicklas B. Kristensen ud

Næste kamp for KB’s U-18 hold er lørdag 16. juni kl. 15:00 i Frederiksberg Idrætspark mod Brøndby.