U-18: OB-KB 0-3

KB’s U-18 hold fulgte godt op på sidste uges 2-1 sejr over Hvidovre, med en 3-0 sejr ud mod OB i lørdags, den 15. september.

Københavnerne stod solidt på banen i indledningen af opgøret og specielt de første 15 minutter dominerede københavnerne, med adskillige store chancer til følge. Desværre blev ingen af disse chancer omsat efter fortjeneste og det betød at OB kunne kæmpe sig mere ind i kampen. I af løbet første halvlegs sidste 30 minutter får OB tilspillet sig et større antal dødbolde omkring KB’s målfelt. Odenseanerne formår dog ikke at sende bolden i mål. I stedet slår KB til på en dødbold i den anden ende.

Angriberen Andreas Moos tog i det 34. minut et indadskruet frispark der fik lov at sejle hele vejen i mål, efter at OB’s målmand var blevet lovligt screenet af KB’s forsvarer, Jacob Albrechtsen. Målet fik kampen til at ændre karakter og det var igen københavnerne der fik overtaget. Dette overtag mundede, allerede tre minutter efter den første scoring, ud i endnu en scoring til KB.

KB’ernes to angribere kombinerer i nærheden af OB’s straffesparksfelt og det ender med at Thomas Christiansen kan spille Andreas Moos helt fri i venstre side af feltet. Herfra har han ingen problemer med at passere den fynske keeper og gøre det til 2-0.

Anden halvleg starter noget rodet og ingen af holdene får rigtig gang i deres spil. Man skal helt frem til 77. minut før der bliver ændret på det. I et OB-angreb, bryder KB’s Marc Dal Hende bolden og sætter med sin hurtighed hele det fynske forsvar af. Han afleverer fladt til Thomas Christiansen, der uden de store problemer kan gøre det til 3-0.

Alt i alt en glimrende kamp for KB, hvor især forsvarsspillet var flot og skabte grobund for angribernes tre mål.

Startopstilling:

Mikkel Hasling
Danni Jensen - Jacob Albrechtsen - Mallik Conradsen - Magnus Sonne
Kevin B.Timm - Jamal Bhuyan - Nicklas B.Kristensen - Marc Dal Hende
Thomas Christiansen - Andreas Moos

Udskiftninger:
46. minut: Kevin B. Timm ud, Sean Christoffersen ind
79. minut: Andreas Moos ud, Mads Aunvig ind
84. minut: Marc Dal Hende ud, Kim Dyppel ind

Scoringer:
34. minut: 0-1 Andreas Moos
37. minut: 0-2 Andreas Moos
77. minut: 0-3 Thomas Christiansen

Næste kamp er på onsdag 19. september kl.17.30, mod B.93 på KB's bane 1.