TK’s farvel: En god fornemmelse

Thomas Kristensen har gennem seks år været en del af F.C. Københavns spillertrup. Oplevet fem trænerskift, spillet 219 officielle kampe, vundet fire mesterskaber, to pokaltitler og deltaget i europæisk gruppespil seks gange. Derfor kan midtbanespilleren se tilbage på en lang periode i PARKEN, der har budt på gode såvel som hårde tider – både for holdet og personligt. Fra titler til skuffelser, fra anførerbind til bænketjans og tilbage igen.

Men aldrig har attituden ændret sig hos ”TK”. Hverken omkring holdet eller overfor omgivelserne. Indstillingen kunne der aldrig sættes en finger på, siden han kom til København fra Farum tilbage i 2008.

-Min første sæson i FCK husker jeg som noget af det bedste. Min karriere startede og sluttede fantastisk her. I FCN var jeg en profil, med at komme til F.C. København og spille alle kampe den første sæson, og vinde the double, var mere end jeg havde drømt om. Og jeg er glad for, at det sluttede som det gjorde, hvor jeg fik scoret et vigtigt mål, som betød noget, i den sidste kamp. Det var en god fornemmelse at slutte godt af på en måde, som jeg håber folk vil huske, siger Thomas Kristensen.

-Min tid i FCK har været en lang rejse med op- og nedture. Men jeg har altid prøve at sætte en ære i at støtte op om holdet – også mine direkte konkurrenter. Det er noget, jeg lærte og tog til mig i FCK, da jeg kom til. Vinderkulturen er ekstrem stærk her, og sejren tæller for enhver pris. Når det er sådan, kan alle ikke spille hver gang. Jeg vænnede mig aldrig til at sidde ude, men man må acceptere, at når der er så stærk en trup, så kan man ende på bænken. Og jeg er glad for, at jeg har gjort det på min måde og aldrig lavet ballade, når jeg sad ude. Det kunne måske have været lettere at slå i bordet ind imellem, men jeg håber folk vil huske mig for at være, som jeg var.

-Der er mange mennesker, man kan tænke på, når man kigger tilbage på seks år i FCK. Jeg har haft mange fantastiske medspillere, der gjorde mig bedre på og uden for banen. Men den særlige tak vil jeg gerne give til den del af staben, som har været her gennem hele min tid. Anders Storskov og Per Wind fra trænerstaben, materialefolkene Preben og Jette og så massør Jesper Larsen. Det er mennesker, som jeg sent vil glemme, der har været en del af min hverdag længe, og som gør en forskel i en fodboldspillers liv uden for banen i F.C. København, siger Thomas Kristensen.

F.C. København vil gerne takke ”TK” for en stor indsats i klubben over seks år, og ønsker ham og hans familie alt det bedste for fremtiden.