Peter Ankersen

Thorup: Perfekt test-modstander, der gav mig flere svar

“Det var den bedste modstander, vi kunne få på nuværende tidspunkt,” indledte Jess Thorup sin evaluering af dagens træningskamp mod Rapid Wien, som østrigerne vandt 1-0 på et hovedstød midt i 2. halvleg.

“Rapid har flere chancer og vinder helt fortjent, men jeg går mere op i selve indholdet af vores præstation, og den viste, at vi stadig har noget at arbejde med. Det tror jeg var værdifuldt for os alle at mærke."

"Jeg glæder mig derfor over, at vi mødte et Rapid-hold, der som forventet kom med et højt tempo, som pressede os i alle spillets facetter. Det havde vi brug for, og på den måde fik jeg nogle svar, som jeg ikke har fået i vores andre træningskampe.”

“Der er selvfølgelig en masse omstændigheder, som at vi har trænet meget og hårdt, at vi mangler spillere og så videre og så videre, og alt det vidste vi godt. Men jeg vil meget hellere have en kamp som denne, end endnu en kamp som f.eks. den i mandags mod CSKA. Den var værdifuld på en anden måde, men kampforløbet i dag giver os som sagt nogle helt andre erfaringer, som vi dykker ned i, når vi kommer hjem og får set den nærmere igennem på video.”

"Der er endnu otte dage til sæsonstarten, så vi har stadig tid til at arbejde på træningsbanen, og så må den kommende uge vise, hvem der er til rådighed, når vi løber på banen mod AaB i Parken," sluttede Jess Thorup, inden han skyndte sig hen til et par ventende FCK-fans med et par trøjer, inden bussen går tilbage til hotellet i Bad Erlach. Søndag aften flyver truppen hjem til København.