Jess Thorup

Thorup: En Derby-sejr smager altid godt

”Vi leverer en virkelig god præstation i dag, og jeg synes, vi vinder fuldt fortjent i forhold til spil og chancer,” sagde cheftræner Jess Thorup efter dagens Derbysejr på 2-0.

”Vi spillede måske lidt for langsomt i 1. halvleg og kom ikke nok rundt om de mange spillere, de havde inde centralt, sådan som vi gerne ville.”

”Men vi dominerede spillet og kom jo til gode chancer og kunne godt have ført ved pausen. Efter vi kom foran, havde vi også nogle kæmpe chancer, hvor vi spillede dem ud af banen, men bare ikke fik passeret Hermansen, som vi må sige havde nogle fantastiske redninger i dag.”

”Babacar har et par af chancerne, og jeg synes, han spillede sin bedste kamp for os hidtil, og det er tydeligt, at relationerne sidder bedre med holdkammeraterne. Desværre fik han ikke scoret, for det er jo altid dejligt for en angribers selvtillid.”

”Men i stedet fik Pep Biel gang i målscoringen igen, efter der vist er gået et stykke tid siden sidst, og især det andet mål er jo helt fantastisk sparket ind. Han havde en lidt friere rolle i dag som falsk 9’er og gjorde virkelig en forskel.”

”Det vigtigste er dog, at vi fik sejren, og at spillerne viste den helt rigtige reaktion oven på nederlaget i torsdags. Vi tager stadig intet for givet, men tager én kamp ad gangen, så når vi har fejret og evalueret den her Derby-sejr, ser vi frem mod søndagens Randers-kamp her i Parken.”

”Forhåbentlig kommer der også rigtig mange igen, for fansene har virkelig stor ære af, at vi ligger hvor vi gør. De har vist kæmpe opbakning både hjemme og ude, og vi ser jo hvor høje tilskuertal vi har i Parken denne sæson. I dag hørte jeg dem også den første halve time, men vi kunne selvfølgelig alle mærke, at de skruede op højt efter den halve time og igen dannede en fed kulisse herinde,” sluttede Jess Thorup.

>> Find din plads til Randerskampen her