Thomas Thorninger til Udinese

Thomas Thorninger fortsætter sin karriere i italienske Udinese fra 1. januar 2002. Thorningers kontrakt med F.C. København udløber ved årsskiftet, og han har valgt at prøve lykken igen i Italien.

"Jeg har haft en spændende tid i F.C. København, og det var dejligt at være med til at vinde det danske mesterskab, men jeg kunne ikke sige nej til en ny chance for at spille i den italienske Serie A. Det var Roy Hodgson, der anbefalede mig til Udinese, men selv om han nu er væk, er jeg ikke bekymret for at tage ned til Italien igen." siger Thomas Thorninger.

Flemming Østergaard siger "Thomas har haft 4 år hos F.C. København, siden vi købte ham fra Perugia, og nu får han en ny chance i Italien. Vi har fuld forståelse for hans valg og ønsker ham held og lykke i fremtiden."

29-årige Thomas Thorninger har spillet 133 kampe for FCK. Han har tidligere spillet for Ringkøbing, Holstebro, Vejle, PSV Eindhoven, AGF og Perugia.

Han spiller sin sidste kamp for F.C. København i aften kl. 19.00, når F.C. København spiller mod Team Amnesty International (et udvalgt københavnerhold fra 1. og 2. division).