Indmarchbørn til FCK-AAB, 29. juli 2018, Frederiksberg Boldklub
Indmarchbørn til FCK-ACH, 16. juli 2018, Klub Leo

Tak for en rigtig god uge

Søndag eftermiddag sad mere end 22.000 FCK-fans i Telia Parken og så Viktor Fischer afgøre en særdeles underholdende kamp mod FC Nordsjælland med sin scoring til 2-1. En flot afslutning på en dejlig uge for alle F.C. Københavnere.

Torsdag aften var FC Zenit modstanderen, da vi tog hul på Europa League gruppespillet, hvor blandt andet en udsolgt Sektion 12 var med til at give en flot international stemning – og et fint resultat med 1-1 mod det russiske tophold.

Søndag startede vi dagen med CPH Playday, hvor tusindevis af københavnske skolebørn og deres familier kom forbi Fælledparken til vores store idrætsevent, der skal motivere flere børn til at motionere mere og finde gode foreninger at gøre det i. Samarbejdet med Københavns Kommune og Paul Petersens Idrætsinstitut gjorde igen, at arrangementet forløb som det skulle og rigtigt mange børn fik prøvet nye spændende idrætsgrene af, inden de rundede dagen af med en god fodboldkamp.

Vi havde mod FC Nordsjælland igen udsolgt på Sektion 12, ligesom Nedre C og Familietribunen var næsten fyldt op. Det løftede oplevelsen og stemningen for alle, uanset om de var på banen eller på tribunerne. Vi er meget taknemmelige for, at der kom så mange ind og hjalp holdet på vej. Den slags dage arbejder vi hårdt på at skabe endnu flere af, og vi håber, at I vil hjælpe os på vej ved at sprede budskabet om, at fodbold skal ses på stadion.

Nu venter så tre udekampe i træk, før vi igen spiller i København og Telia Parken søndag d. 7. oktober kl. 16 mod Randers FC. Vi håber at se en helt masse af jer igen til den kamp, så få sat kryds i kalenderen – og mind et par venner om at gøre det samme.

Tak for støtten!

>> Kom med til vores næste hjemmekamp mod Randers FC, 7. oktober kl. 16.00